[News] - MediaPortal 1.4.0 Pre-Release ready for download! | Page 7

Discussion in 'News and Announcements' started by infinite.loop, May 17, 2013.

  1. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,541
    Likes Received:
    4,752
    Ratings:
    +8,221 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Did you upgrade these plugins when you upgraded to MP 1.4 PR?
    Either way, this is the wrong place to report such issues.
    Please report issues with plugins to the appropriate plugin developer(s).
    Don't forget to supply log files so that the plugin developers have all the information they need to help you troubleshoot.



    mm
     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Game_dude

    Game_dude Portal Pro

    Joined:
    February 28, 2006
    Messages:
    637
    Likes Received:
    20
    Gender:
    Male
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +38 / 1
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Yeah I'm pretty sure all plugins were updated I'll double check though. And I understand I'll probably end up doing that.
     
  4. legnod
    • Premium Supporter

    legnod MP Donator

    Joined:
    September 24, 2011
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    275
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +303 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi guys,

    i noticed that on my HTPC commercial skip doesnt work...i added the comskip markers to the skinfiles but the markes wont show up and pressing "skip" has no effect. I tried different older recordings from my MP 1.3 installation where comskip worked fine. i also checked if the needed txt files are available inside the recording folders...from my point of view it should work !? :(
    Can someone confirm that this is working/ not working with the 1.4 pre release? Will write a bug report if someone says, that it should work...
     
  5. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Did you try using the defaultwide skin? If you added comskip markers to the Titan skin files, perhaps you can upload them, since there is an open mantis for this and it would be good to have the files.

    http://mantis.team-mediaportal.com/view.php?id=4251
     
  6. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    I can't believe no one else is getting the horrible half screen error, when they change to skins or themes that havn't been cached yet.
     
  7. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Try reporting in the bug report section of the forum for 1.4.0 Pre Release. This thread really isn't the best place for bug reports (even unconfirmed ones).
     
  8. legnod
    • Premium Supporter

    legnod MP Donator

    Joined:
    September 24, 2011
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    275
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +303 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Ok comskip is working...after the installation of the 1.4 pre release the tv server part wasnt installed anymore. after reinstalling comskip monitored it worked with the comskip files of a new recording. So comskip function is generally available and with DefaultWide skin the markers are shown within the progress bar.
    So it should work within titan as well? I will take a look at the skinfiles...maybe there is something wrong but i added the comskip markers in previous titan skin versions earlier and it was fine...
     
    • Like Like x 1
  9. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Comskip markers are visible in DW skin and I can skip chapters in MP1.4 Client. (Recordings are from MP1.3 TV-Server)[DOUBLEPOST=1370012472][/DOUBLEPOST]
    Yup posted a while ago - I have this problem with upgrade to MP1.4 and then I did a clean install, and I still have this problem.
    https://forum.team-mediaportal.com/...aportal-to-black-out-2-3rds-of-screen.119311/
     
  10. elliottmc
    • Premium Supporter

    elliottmc Retired Team Member

    Joined:
    August 7, 2005
    Messages:
    14,927
    Likes Received:
    4,011
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, UK
    Ratings:
    +5,503 / 13
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Comskip should work with Titan I think (I don't use it), but the markers are not shown in skin. If you can add them, then I am sure @ncoH would appreciate this. Just need to post them somewhere in the forum. If you do this, send me a PM so I can find them and follow this up.

    Thanks!
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!