MediaPortal SVN-Snapshot:-01-23-2009 22-00.rar (1 Viewer)

Owlsroost

Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,539
    5,037
    Cambridge
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    How and where do you see these logos? I'm running this SVN on two boxes and I don't see them in any of the skins?
    Play full-screen video, hit 'Y' to get the information OSD on screen - they appear in the bottom-left info box. Which logos appear depend on the video/audio stream compression codecs used.

    This is a standard 'disaster123' install - https://forum.team-mediaportal.com/plugins-47/new-mp-1-0-features-fixes-network-share-monitoring-new-schedule-option-48181/ - with no other addons/plugins. I posted the comments first in the above thread, but 'disaster123' responded that they were issues with the normal SVN build.

    Tony
     

    mironicus

    Portal Pro
    March 9, 2008
    688
    44
    Country flag
    According to the latest svn, the flickering problem in Mediaportal seems to be solved. So please update the SVN on sourceforge so we can test it. :) :)
     

    kenwonders

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 19, 2007
    791
    741
    England England
    Country flag
    Hi chaps,

    I just upgraded from 1.0 and I'm having some trouble. When I enter the TV client I cannot see any channels or programs, the guide just shows a list of 'No Channels' and 'No Details'. Looking at the logs, I can see that it identifies 32 channels, but then there is an error:

    2009-02-05 12:11:07.617781 [Info.][MPMain]: ChannelNavigator::Reload()
    2009-02-05 12:11:07.617781 [Info.][MPMain]: get channels from database
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: found:32 tv channels
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: TvNotify:OnNotifiesChanged
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: Checking if radio group for all radio channels exists
    2009-02-05 12:11:07.646781 [Info.][MPMain]: Done.
    2009-02-05 12:11:07.646781 [Info.][MPMain]: get all groups from database
    2009-02-05 12:11:07.657781 [Info.][MPMain]: loaded 0 tv groups
    2009-02-05 12:11:07.658781 [Info.][MPMain]: tv home init:Dave
    2009-02-05 12:11:07.660781 [Info.][MPMain]: OnMessage exception:confused:ystem.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at TvPlugin.TVHome.OnPageLoad()
    at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindow.OnMessage(GUIMessage message)


    I've attached the full Mediaportal.log file, can anyone help?
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    Hi chaps,

    I just upgraded from 1.0 and I'm having some trouble. When I enter the TV client I cannot see any channels or programs, the guide just shows a list of 'No Channels' and 'No Details'. Looking at the logs, I can see that it identifies 32 channels, but then there is an error:

    2009-02-05 12:11:07.617781 [Info.][MPMain]: ChannelNavigator::Reload()
    2009-02-05 12:11:07.617781 [Info.][MPMain]: get channels from database
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: found:32 tv channels
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: TvNotify:OnNotifiesChanged
    2009-02-05 12:11:07.630781 [Info.][MPMain]: Checking if radio group for all radio channels exists
    2009-02-05 12:11:07.646781 [Info.][MPMain]: Done.
    2009-02-05 12:11:07.646781 [Info.][MPMain]: get all groups from database
    2009-02-05 12:11:07.657781 [Info.][MPMain]: loaded 0 tv groups
    2009-02-05 12:11:07.658781 [Info.][MPMain]: tv home init:Dave
    2009-02-05 12:11:07.660781 [Info.][MPMain]: OnMessage exception:confused:ystem.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at TvPlugin.TVHome.OnPageLoad()
    at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindow.OnMessage(GUIMessage message)


    I've attached the full Mediaportal.log file, can anyone help?
    Known bug: 0001970: ignore "hide group all channels" setting if no groups were created - MediaPortal Bugtracker

    In the mean time please remove the check "hide all channels group" from Configuration->Television.

    Simone
     

    kenwonders

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 19, 2007
    791
    741
    England England
    Country flag
    It works! Thanks for your help chemelli. I must have left the 'All Channels' group intact in 1.0, but this time I removed it.
     

    zeebee

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 10, 2007
    433
    16
    I've tried this build for over an week now and I like it very much (especially the new teletext!). Had no errors so far and it seems more stable than 1.0 - I know this sounds a bit weird ;).

    So thank you for your continuing development for my favourite Htpc-Software!
     

    putkonen

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 24, 2007
    152
    1
    Finland Finland
    I was unable to get 50 Hz interlaced PAL video with the new(?) MPC MPEG2 codec. I tried to play with all relevant parameters, but in vain. After uninstalling SVN version and reinstalling MP1.0 quality of interlaced video MPV codec is very good.
     

    seco

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • August 7, 2007
    1,580
    1,236
    Finland Finland
    Country flag
    I was unable to get 50 Hz interlaced PAL video with the new(?) MPC MPEG2 codec. I tried to play with all relevant parameters, but in vain. After uninstalling SVN version and reinstalling MP1.0 quality of interlaced video MPV codec is very good.
    Did you mean "new(?) _MPV_ MPEG2 codec" ?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    Similar threads

























    Top Bottom