[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build (1 Viewer)

archived svn-testbuilds
Updated to v.1.0.1 and everything went right!
Updated to v.1.0.1 and everything went right!
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
213
Views
88K
That explains a lot, thanks :)
That explains a lot, thanks :)
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
123
Views
42K
Again to remind to all, SVN threads aren't a place to report any 3rd party bugs to us :P
Again to remind to all, SVN threads aren't a place to report any 3rd party bugs to us :P
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
163
Views
45K
Ah ok, I'll try this :) But I want my xface! ;)
Ah ok, I'll try this :) But I want my xface! ;)
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
104
Views
29K
How you did that? I looked everywhere, but couln't find a way to update directx 10 (windows update, microsoft website, etc).
How you did that? I looked everywhere, but couln't find a way to update directx 10 (windows update, microsoft website, etc).
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
42
Views
15K
Using MediaPortal Automatic merits... I am trying to work through what I think is a very strange problem. My system is Vista32SP1 on a Intel DG45ID with HDMI out, with Divx 7.0, madflac (latest), ac3 filter (1.51), and latest Matroska Splitter. I have the enabled the setting for "automatic directX filter settings" (sorry, cant...
Using MediaPortal Automatic merits... I am trying to work through what I think is a very strange problem. My system is Vista32SP1...
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the backup...
Replies
90
Views
31K
Hi, With this SVN, for me at least, settings for screen selector are being ignored and not written to the XML config file. I can change them manually and this seems to work. The strange thing is that config remembers the setting, just that MP ignores it and it is not set up in the XML file. This was after a fresh install of V1 and...
Hi, With this SVN, for me at least, settings for screen selector are being ignored and not written to the XML config file. I can...
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the...
Replies
145
Views
44K
Can confirm this on my system as well. Did work with 1.0. Also the issue is present in the latest SVN as well...
Can confirm this on my system as well. Did work with 1.0. Also the issue is present in the latest SVN as well...
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the...
Replies
94
Views
26K
Configuration.exe doesn't work after restoring to this SVN Hi Devs, hi community! After switching back from the newest SVN to this one, "Configuration.exe" doesn't work! I get this error message: This is the content of the message: Can you please help? Best regards Helios
Configuration.exe doesn't work after restoring to this SVN Hi Devs, hi community! After switching back from the newest SVN to...
Infos: These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday. They are not pre-tested, so please use the...
Replies
85
Views
35K
Top Bottom