MediaPortal SVN-Snapshot:-05-23-2008 22-51h - Revision:19158 (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
Infos:
These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday.
They are not pre-tested, so please use the backup option from time to time.
If you'd like the bleeding edge code and don't mind the inherent risks, upgrade to the snapshot releases as they become available.
If stability is important to you, you might want to stay with the fully-tested releases.​

Report Issues / Bugs:
  1. Before you start an bugreport, make sure that you system meets the ::requirements::
  2. After you checked the requirements, take a look at our ::Bugtracker::, to find out if your issue has allready been reported.
    Roadmap/Changelog: MediaPortal 1 - TV-Server - Installers
  3. If the Problem is not known yet, please have a look at the correct Bugreport forum.

How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
  1. Install MediaPortal 1.0 RC1, not necessary if already done
  2. Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
  3. Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
  4. Hopefully enjoy the new version
  5. If not, restore your old files and you will have the former version back.

 

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
===> DOWNLOAD <===


This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the related Bugsection. See first post for details.
 

ikarmona

Portal Member
January 27, 2007
14
0
Israel Israel
Master/Slave issue doesn't seem to have been fixed. I installed a Master TV Server and it worked but after installing a Slave Server I see the card of the slave srv as Type=Unknown in the TV Server Configuration.

I am running the 19158 revision on both servers.

Did I miss something? Or was I supposed to do something special before installing the svn build?:confused:
 

rtv

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 7, 2005
    3,622
    301
    Osnabruck
    Germany Germany
    Master/Slave issue doesn't seem to have been fixed. I installed a Master TV Server and it worked but after installing a Slave Server I see the card of the slave srv as Type=Unknown in the TV Server Configuration.
    You should have received a message that master-slave setups are not supported any longer.
     

    yardern

    Portal Member
    December 2, 2007
    39
    1
    MediaPortal is now working great!

    Thanks for the great work!

    :D

    But since I am not a native English speaker, I am using Core CC Parser as "TV post processing" for Closed Caption in North America. They are working together, very stable, reliable and accurate. If I switch channels, MP will crash after about 4 times of switching, but still at first 3 times MP works great with Closed Caption.

    Off course MP is working very well without Core CC Parser, it only crashes once after about 30 times of channel switching.

    What the reason could be please?

    I have attached the log files and the source code of Core CC Parser, in case any body could take a look.

    Thanks:D
     

    hirscho

    Portal Pro
    December 24, 2006
    186
    20
    Germany Germany
    Power scheduler is not working for me anymore.

    I set "only allow standby between" to 0 - 24 o'clock, but power scheduler does not allow the system to go into standby. Last SVN worked well with the same settings.
     

    ikarmona

    Portal Member
    January 27, 2007
    14
    0
    Israel Israel
    Master/Slave issue doesn't seem to have been fixed. I installed a Master TV Server and it worked but after installing a Slave Server I see the card of the slave srv as Type=Unknown in the TV Server Configuration.
    You should have received a message that master-slave setups are not supported any longer.
    So, If I have two systems each with a TV card, I need to install two Master TV Servers? That is, do I need to install SQL on both and install them each with its own db and serve their own cards to the network? But then a client will see only the TV server which it is connected to and will not have a pool of TV cards to choose from. Am I correct?
     

    rtv

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 7, 2005
    3,622
    301
    Osnabruck
    Germany Germany
    Power scheduler is not working for me anymore.

    I set "only allow standby between" to 0 - 24 o'clock, but power scheduler does not allow the system to go into standby. Last SVN worked well with the same settings.
    Please read this.
     

    bigboots

    New Member
    June 17, 2007
    3
    0
    46
    United Kingdom United Kingdom
    Hello I installed the lastest svn snapshot and have only found 1 problem so far ( for me ). Can't find the daemon tools option in the config. Want to be able to mount the img, miso files I have. Any ideas? ( Thank all of you so much for all the hard work you guys & girls put into making MediaPortal such a great experience )
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    geotwticher TV Guide EPG Grabber for Australia 2020 RIP freepg.tv General 4
    azzuro [News] MediaPortal 1.24 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    M.Hulot Warum Blu-ray-Menü nicht anwendbar bei MediaPortal? Allgemeines Supportforum 5
    Similar threads

























    Top Bottom