MediaPortal SVN-Snapshot:-08-16-2009 23-57h - Revision:23407.rar | Page 6

Discussion in '[untested] MediaPortal 1.1.0 ALPHA svn-builds' started by MediaPortal-Bot, August 16, 2009.

  1. wolfi_b
    • Premium Supporter

    wolfi_b MP Donator

    Joined:
    April 10, 2008
    Messages:
    799
    Likes Received:
    38
    Ratings:
    +38 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    oh:oops:,thanks for the Info.
     
  4. Poko
    • Premium Supporter

    Poko MP Donator

    Joined:
    February 1, 2007
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    TV Service crash

    With Alpha 1.1, all seems ok.

    However, after applying this svn the TV service seems to crash a lot, particularly when watching recorded tv (?)
    I have a seperated client/server setup, with 2 clients and one dedicated TV server - all running Windows 7
    No logs are generated within MP, just the event log on the TV server says APPCRASH TV Service. I've set it to autorestart, which it does. But it does crash very frequently.

    Any clues? Any logs that you think might be useful? Ever seen this before?
    As I say, vanilla Alpha 1.1 doesn't do it.

    Thanks very much
     
  5. dbgurudk
    • Premium Supporter

    dbgurudk MP Donator

    Joined:
    April 9, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    No My TV

    Hi Folks,

    Install 1.1.0.0 ALPHA and SVN 16-08-2009.

    Now I do not have any MY TV in Media-Portal.

    Any clue to this?
     
  6. romuz
    • Team MediaPortal

    romuz Retired Team Member

    Joined:
    July 26, 2008
    Messages:
    1,045
    Likes Received:
    125
    Location:
    Moskau
    Ratings:
    +126 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    If you using multiseat, install tvserver pakage from SVN on client.
     
  7. dbgurudk
    • Premium Supporter

    dbgurudk MP Donator

    Joined:
    April 9, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have the SERVER and CLIENT on the same PC, is that multiseat?

     
  8. romuz
    • Team MediaPortal

    romuz Retired Team Member

    Joined:
    July 26, 2008
    Messages:
    1,045
    Likes Received:
    125
    Location:
    Moskau
    Ratings:
    +126 / 0
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    nope it singleseat.
    check in mp config plugins existance of tv plugin (it must be enabled)
     
  9. moppe

    moppe Portal Member

    Joined:
    December 23, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    2
    Occupation:
    CIO
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +2 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Live tv is crashing alot

    Hi,
    Running svn 23407 in a single server-client installation on win7 RTM and after (often) 1 or a couple of live TV switching’s the mediaportal is crashing. Even when testing between FTA channels.
    I did a complete reinstall of the windows and so on, result= same
    Log attached.

    /moppe
     
  10. CHli

    CHli Portal Pro

    Joined:
    July 5, 2005
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    14
    Occupation:
    Embedded Software Engineer
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland

    Hi SpudR,

    Yeap I have the same problem... there is a workaround I found somewhere on the forum. Tune to the channel that is being recorded and press the "recording" button on the remote control (I have a MCE R/C) and it seems that this is stopping the recording for good :)

    Hope that bug can take some attention :)
     
  11. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,571
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +670 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    I found that too - now I have to restart MP to enable recording again :(
    Here's hoping for a fix too... :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!