MediaPortal SVN-Snapshot:-08-30-2008 13-29h - Revision:20078.rar | Page 6

Discussion in 'untested MediaPortal and TV-Server 1.0 RC2 svn-bui' started by MediaPortal-Bot, August 30, 2008.

  1. limpwhizkid
    • Team MediaPortal

    limpwhizkid Retired Team Member

    Joined:
    February 22, 2008
    Messages:
    573
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    Payed hacker
    Location:
    on your IPC$
    Ratings:
    +76 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs

    I dont think that is it... because a lot more people would have complained I guess.



    I would look into your quality of reception of the signal, as you dont get anything on screen with any player..

    anyway.. good luck with it ! hope you can sort it !
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. MrMel

    MrMel Portal Pro

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    90
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    URK, The channel I tested was on a card that expired today and need re-init in other machine (worked yesterday), too many variables.

    Anyway, CoreAVC 1.8.0 + NVIDA Mpeg/Audio WORKS

    Happy now, FINALLY.
     
  4. jbagh

    jbagh Portal Member

    Joined:
    January 7, 2008
    Messages:
    40
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 3
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Show System Specs
    Does not work here either. I use Coreavc 1.7 and Nvidia audio codec. with EVR one fame and then it stops. With VMR9 every HD channel works except EurosportHD (that has not worked since an svn of RC0 i don't remember).

    But if I change channels with VMR9 it shows Windows bagground for a few seconds and then the signal. and one time for every 10 or 15 channel changes MP crashes. (or just stays in windows, but with the mediaportal.exe process running...(?))
     
  5. KimBOlesen

    KimBOlesen Portal Member

    Joined:
    September 1, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Thanx Vuego volume settings was the problem :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!