[solved] - MiniDisplayPlugin: Support for latest iMON VFD/LCD drivers | Page 9

Discussion in 'Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.)' started by Stéphane Lenclud, January 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Okay, wait. It might be working


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    OH OH OH
    This is the minimal version of Imon manager, who work with API from Soundgraph.
    so, don't panic, is only for say, this drivers is valid only for Imon 8.01 or newer
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  4. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    When you select the iMon driver in the LCD plugin.
     
  5. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Okay, no it is working for me guys!!!!!!

    Same as before, still not using two lines like you tried to fix before @azzuro but thats okay, one line means it is bigger and can be read from afar. Thanks @Stéphane Lenclud


    Anything specific to test?
     
    • Like Like x 1
  6. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    I had to restart iMON manager for some reason to get it to work
     
    • Like Like x 2
  7. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,523
    Likes Received:
    2,566
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,251 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    i don't know, if we can do this, with API.
    Only stephane can say, if possible or not, to hack the stream send to Imon.
     
    • Agree Agree x 1
  8. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Is that working then? iMON Manager must be running otherwise it won't work.
     
  9. Lyfesaver74
    • Team MediaPortal

    Lyfesaver74 Public Relations

    Joined:
    September 25, 2010
    Messages:
    1,544
    Likes Received:
    890
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,093 / 3
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Yes, everything works as before.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Except that you don't need to copy the DLLs manually :)
    Thanks for testing that![DOUBLEPOST=1393192059][/DOUBLEPOST]
    LCD only supports a single line of text in latest SoundGraph drivers. There is nothing I can do about that.
    What I might be trying at somepoint is to improve the way the plug-in handles the lines.
    For instance we could concatenate both lines together so that one can read both on a single scrolling line.
    I'd probably do something like that as an advance option. Someone else was already asking about that 2 lines support.
     
    • Like Like x 2
  11. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,563
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!