MP 1.6 Crashed when programming the previous memu button for USB-UIRT (1 Viewer)

nzdreamer55

MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 31, 2010
    465
    28
    San Luis Obispo, CA
    United States of America United States of America
    I can try again and post the log, but I am not sure what I am to do with the file that you posted. I think that you have me confused with someone who knows what they are doing :)

    Could you tell me what I should do with this configuration.zip file?

    Sorry for not knowing.

    -S
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    Ok :)

    Sorry, backup your original files and replace by the one supply in zip in 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal' :)
     

    nzdreamer55

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 31, 2010
    465
    28
    San Luis Obispo, CA
    United States of America United States of America
    OK. I put the Configuration.exe and the Configuration.pdb into the 'C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal' folder. I renamed the old configuration.exe to configuration.exe.old. There was no file called configuration.pdb so I just put it in the same folder and when I tried to start the mediaportal configuration window I got the following error. See the pictures attached. The MP Config Problem is the error message.

    -S
     

    Attachments

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    Ok :)

    Try to add in your shortcut for configuration.exe the options /avoidversioncheck
    For ex mine is : "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\Configuration.exe" /avoidversioncheck"
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    Thanks but no more information it seems :(
    You can maybe try a full clean installation (it will try to start configuration with no plugin and see if it does the same).
     

    nzdreamer55

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 31, 2010
    465
    28
    San Luis Obispo, CA
    United States of America United States of America
    I thought that is what I was working with a full clean installation? Can you tell me more about this? Do the logs show that I don't have a full installation or do you mean wipe my drive, reinstall the OS and then install MP 1.6 again then try?

    -S
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,433
    10,254
    France
    France France
    Country flag
    I have see in your log error related to tvseries and wifiremote, that's why i'm thinking is not 100% installation ;)
     

    nzdreamer55

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 31, 2010
    465
    28
    San Luis Obispo, CA
    United States of America United States of America
    Final post. Thank you Sebastiii for the help on this issue. I wanted to say that while I have not been able to make it work, I have been able to employ event ghost and the plug in for media portal to control media portal. I know your time is valuable so I want to say thanks for helping me with this even though the solution was achieved through another route. Again thank you.

    -S
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    L Service keeps crashing General 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    RoChess Weird GPU crash -- possible cause: resizing media MediaPortal 1 Talk 8
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    R TV server crash with WintTV quadHD General 0
    Dark Eyes TVService locks up or fails to restart on resuming from sleep, and crashes when grabbing EPG Installation, configuration support 7
    atlantic [solved] MP1.24 Pre released crash in TV General Support 12
    RoChess Random GPU crash leads to MePo restart, but works fine afterwards MediaPortal 1 14
    R [fixed] [MP2-819] MP2 Server crashes on ATSC OTA channel scan Submit: Bug Reports 33
    doskabouter 1.23.0 Crash when skipping in a dvd Bugreports 3
    J [fixed] [MP2-833] 2.2.2 server crash during import Submit: Bug Reports 50
    P MP2 TV Server crashes when starting - throws error remoting exception General 2
    G MP Crashed during setting up recording. Newcomers Forum 1
    Rob Hexenmeister DVD Skip steps causing crash General Support 2
    badboyxx MP 1.22 final is crashing when jumping forward while playing DVD-Iso watch/edit Videos 26
    Terra Crash when opening ACTORS list My TVSeries 3
    Terra Crash when searching movies, reproducable Moving Pictures 2
    KlausWirn Music crash Bass crash no change to play music Installation, configuration support 2
    cladinshadows85 [solved] Audio playing mutiple times over video and crashing General 8
    joecrow Win 10 crash, hang and freeze with USB Tuner. General Support 13
    S Crashing on some IPTV channels General Support 21
    Similar threads

























    Top Bottom