MP 1.8 compatability (1 Viewer)

mdbarber

Portal Pro
February 19, 2007
243
4
United Kingdom United Kingdom
Country flag
big gratz for this plugin, one of my favs!
 

Shangostar

MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 27, 2009
    438
    125
    Somerset
    United Kingdom United Kingdom

    Shangostar

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 27, 2009
    438
    125
    Somerset
    United Kingdom United Kingdom
    There are so many database error in those logs (MovingPictures). And could you try Titan skin/Default skin?
    Would change of skin make a difference since its crashing during mepo start up?
    if i disable mvcentral mepo starts up fine
     

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,930
    2,234
    Ba-Wü
    Germany Germany
    Country flag
    There are also skin errors in your logs. Could you also try to disable MovPic and enable mvcentral?
     

    Shangostar

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 27, 2009
    438
    125
    Somerset
    United Kingdom United Kingdom
    OK so just tried changing to default wide skin, disabling MOVPICS, enabling MVC and still same crash, windows gives the following error

    Code:
     Problem Event Name:    CLR20r3
      Problem Signature 01:    mediaportal.exe
      Problem Signature 02:    1.9.0.0
      Problem Signature 03:    54168047
      Problem Signature 04:    mvCentral
      Problem Signature 05:    1.0.7.458
      Problem Signature 06:    53b7f483
      Problem Signature 07:    5b9
      Problem Signature 08:    197
      Problem Signature 09:    System.OutOfMemoryException
      OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
      Locale ID:    2057
      Additional Information 1:    0a9e
      Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
      Additional Information 3:    0a9e
      Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Will go try installing MVC on my bedroom machine see if it works on there.
     

    Shangostar

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 27, 2009
    438
    125
    Somerset
    United Kingdom United Kingdom
    new logs added starting with above changes.

    Works fine on other machine after updating it all so maybe time for a reinstall
     

    Shangostar

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 27, 2009
    438
    125
    Somerset
    United Kingdom United Kingdom
    Problem solved, that was it, I really should have tried that myself as I've had that before with other databases getting corrupt, database file didn't even cross my mind this time.

    Really appreciate your time looking into this for me Holzi.

    Looking at the log file to see if I can make sense of it but it's full of errors and I don't know what any of them are. bit over my head so Thank you.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    ajs MP2Web - MP1 compatibility MediaPortal 1 20
    hwahrmann [Question] Compatibility Manager for Pugins? MediaPortal 1 7
    Similar threads


    Top Bottom