MP1.18 has crashed sometime after TV and AVR is turned off (1 Viewer)

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    @Dr Morris i'm trying to code something about the audio removal, based on another user log, the remove didn't lead to a crash on resume but i'm trying to added back the audio when a removal was done before.

    So in your case, we need to be sure that the crash didn't happen on C++ side (access violation) So when ready, it could be nice if your can try an installer :)
     

    Dr Morris

    Portal Member
    September 25, 2012
    19
    4
    Dorset
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Sebastiii and apologies for not getting back to you sooner. i used your installer the day you supplied and things have been great ever since. Do you need me to avoid or load the new pre-release / is there anything else you need for me to do.

    Regards
     

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Hi @Dr Morris :p
    If you can update against latest madVR build (even if EVR is used) because it will be part of next 1.19 Final so like this we can confirm all is good :p
    Thanks.

    Link : [WiP] - madVR support in MP1 (V448 installer) if the update ask for fresh install read carefully the first post, i have explain what to do to proceed to the upgrade :p
     

    Dr Morris

    Portal Member
    September 25, 2012
    19
    4
    Dorset
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Sebastiii

    Regrets but son#1 did the upgrade of 18 final to 19 pre-release while I was not looking :oops: (the install gave an invalid file handle error on installer btw) and so it was run twice. In the 19 pre-release version the behaviour when removing the video renderer and then turning back on was to show the TV guide and stop playback - different behaviour to 18 Final

    I am installing the 1.18.100 build over the top (manual upgrade using packages ;)) and will let you know results shortly
     

    Dr Morris

    Portal Member
    September 25, 2012
    19
    4
    Dorset
    United Kingdom United Kingdom
    The MEPO Installer gives the "invalid file handler" error all the time (picture attached) but completes after acknowledgement. TV Package installer is good. ignoring that for the time being ;-) When running after the 1.18.100 installers are complete there is no crash or hang when turning physical TV off and on, but MEPO either goes back to the TV Guide or the TV menu with TV "turned off" when it is switched back on. Have run in debug and attaching logs.
     

    Attachments

    Sebastiii

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Thanks the "invalid...." is a common error but no harm :p (it's when installer wasn't able to copy font to already installed one)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 1
    ajs MP2Web - MP1 compatibility MediaPortal 1 20
    T MadVR + LAV Filters, Perfect in MPC-BE, Bad in MP1 MediaPortal 1 Talk 13
    P MP2: US user, OTA - can NOT get SchedulesDirect plugin to work on MP1 or MP2 --> how do I get OTA schedule? General 5
    framug [solved] Some changes/fix in MP1 configuration client and server Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 14
    S TV-Server MP1 - Automatic search doesn't work Installation, configuration support 2
    C Streaming/transcoding MP2 vs MP1? General 4
    ajs [fixed] 5015: Improving the MP1 installer, providing nicer GUI :) MediaPortal 1 138
    C Streaming to clients over Wifi. MP1 or MP2? Newcomers Forum 0
    S Shortcuts MP1 My Recorded & TV Guide General 10
    azzuro [WiP] MP1-4999 - Big changes with many related change at once by Sebastiii MediaPortal 1 12
    ajs [Help Us!] MP1 X64 Version MediaPortal 1 20
    joecrow How about a Launcher plugin for MP1? MediaPortal 1 6
    wizard123 [solved] MP1 Build help MediaPortal 1 21
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    CyberSimian [fixed] MP1-4990 : Improve horizontal scrolling in the EPG MediaPortal 1 10
    azzuro [WiP] MP1-5019: Replace MySQL with MariaDB MediaPortal 1 40
    catalpa Umsteiger von MP1: Schwierigkeiten Allgemeines Support- und Diskussionsforum 17
    CyberSimian [solved] MP1-4976 Built-in skin variables for current date MediaPortal 1 8
    rbo [solved] Umsteiger MP1 zu MP2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 67
    azzuro [Info] MP2 TVE inside MP1 repo MediaPortal 2 12
    G MP1 TV Server "failed to upgrade the database" using MS Sql Server Installation, configuration support 3
    lisag Can I get MP1 to open in the Recorded TV screen? MediaPortal 1 Talk 2
    M MP1 stops responding after Starting Plugins General Support 14
    R Problem with MP1 and WifiRemote Skins and Plugins Installer (MPEI) 8
    Similar threads

























    Top Bottom