Multishortcut for MP 1.3 & 1.4 & 1.5 [Download + Setup Guide] (1 Viewer)

pvrnorth

Portal Member
January 17, 2007
5
0
Canada Canada
I'm also trying to use this with 1.6pre and get an incompatible version message from plugin manager under configuration.

I am using the zip file from the first post.
 

charettepa

Portal Pro
April 2, 2011
107
6
Canada Canada
Country flag
@charettepa @sunfire7 @ms1964
Are you guys using the files attached to the FIRST post???
unless the files have changed in the last few months, then yes those are the files in use[DOUBLEPOST=1385832334][/DOUBLEPOST]just re-downloaded files from first post again
just "in case"
right clicked zip file to make sure it not blocked
unzipped
replaced files

still gives error that
"an error occured while loading the plugin"
"its incompatible with the current mediaportal version and wont be loaded"

i can provide screenshots if you wish


please note i am having a similar issue with another plugin
dont know if the issue is the same but it might be

that dev has indicated that the issue is because 1.6pre is now coded in .net4
and that the plugin must be updated
 
Last edited:

Lehmden

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2010
    12,085
    3,685
    Lehmden
    Germany Germany
    Country flag
    Hi.
    I don't know what to tell. It's working here. Also this are the DLL I'm using a long time now without changes. I've simply copied them over after (fresh) install of 1.6 Pre (incl. the XML files). On screenshot you can see "Server Start" and "Server Stop" plugins in Config. Maybe you can clear the "incompatible plugins.xml" file. But this is just a guess as I can't test it here...
    Zwischenablage-1.jpg


    Edit:
    unzipped
    replaced files
    This never did work as the dll needs to be patched before use....
    Did you patch the DLL outside the MP folders as mentioned in first post?
     
    Last edited:

    sunfire7

    Portal Pro
    March 24, 2011
    193
    47
    31
    Mexico Mexico
    @charettepa @sunfire7 @ms1964
    Are you guys using the files attached to the FIRST post???
    Honestly I don't remember which version I'm using, I will try with files attached on first post and will report back!

    update:
    I checked with the files attached to the first post, I patched it outside Mepo folder and I still get the incompatible screen, maybe it's an issue about clean install vs upgrade? I did upgrade from v1.5
     
    Last edited:

    ms1964

    Portal Member
    April 7, 2011
    31
    16
    Germany Germany
    @charettepa @sunfire7 @ms1964
    Are you guys using the files attached to the FIRST post???
    Yes, I am using the files attached to the first post, and I am following the instructions, but I am still getting the incompatible plugin error.
    I did a fresh install of MP 1.6pre and not an update, maybe this is a difference?[DOUBLEPOST=1385896831][/DOUBLEPOST]
    Hi.
    I don't know what to tell. It's working here. Also this are the DLL I'm using a long time now without changes. I've simply copied them over after (fresh) install of 1.6 Pre (incl. the XML files). On screenshot you can see "Server Start" and "Server Stop" plugins in Config. Maybe you can clear the "incompatible plugins.xml" file. But this is just a guess as I can't test it here...
    I had a look at the file "IncompatiblePlugins.xml" in folder "C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal" , but only "MyLyrics, Version=1.8.0.233" is listed there.
     
    Last edited:

    charettepa

    Portal Pro
    April 2, 2011
    107
    6
    Canada Canada
    Country flag
    Hi.
    I did a fresh install of MP 1.6pre and not an update, maybe this is a difference?
    No, it isn't. IVe done both lately and both is working...

    well, right now it dosent seem to work for anyone other than yourself
    wether clean install or upgrade
    i have done both

    are you sure you are running the final 1.6 pre-release
    and not some sort of unofficial nightly
    when you go to mp configuration what is your version, 1.6 pre should be, 1.5.100.0

    i have tried on every machine in my home as well as a few at work and 2 friends of mine
    in ALL cases its the same error
    in ALL cases i re-downloaded the files from first post
    and re-applied
     

    Lehmden

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2010
    12,085
    3,685
    Lehmden
    Germany Germany
    Country flag
    Hi.
    what is your version, 1.6 pre should be, 1.5.100.0
    Zwischenablage-1.jpg

    It is 1.5.100.0

    But in official Multishortcut Thread there is a new version which "officially" should work with 1.6. So maybe that one did the work for you. I will keep my dll as long as they are working but have downloaded the new one also, just in case...
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    joecrow MultiShortcut Plugin (Uavailable) in DWHD skin General Support 58
    D Downloading EPG XML file: Installation, configuration support 0
    vuego themoviedb.org - Covers downloaded in the wrong language Moving Pictures 8
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    caveman [solved] Cannot download new version My TVSeries 5
    D [solved] Movie artwork download stopped working Submit: Bug Reports 9
    S myemulators kein download mehr Plugins & Erweiterungen 0
    Mainhattan Olli [solved] Download MP 2.2.3 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 3
    F EPG Buddy download Plugins & Erweiterungen 1
    high [Evaluate] MP Extension Manager can't download HTTPS links MediaPortal 1 38
    S Tote Download Links bei den Plugins Plugins & Erweiterungen 3
    N Skins to download separately MediaPortal 1 Talk 5
    G Splash screen option pack does not download. StreamedMP 8
    O Help with TV setup Newcomers Forum 6
    D Hauppauge HDPVR 1212 quick setup ? Installation, configuration support 8
    J Where the heck is the Client side setup? General 2
    J TV Server setup question Newcomers Forum 0
    M Initial Setup MP2 (On Wndows 10) General 2
    W Setup data connection - mySQL connection failed Installation, configuration support 1
    A Client/Server Setup: Slow TV Startup Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    A MP2.2.2, understanding movies/videos/tv and WTV recordings. General 16
    C Setup failed: 0xfffffff7 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    G Newb trying MP2, trouble with guide data General 5
    B Ceton infinitv channel are red not green after initial setup General 1
    Edwardfc Fanart setup/configuration General 10
    Top Bottom