[confirm] - Music going insane with WASAPI + Minidisplay + Equalizer | Page 3

Discussion in '1.4.0 Pre-Release' started by CypherMK, May 29, 2013.

  1. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    @nicsergio
    I have the same setup. Could you please tell me which driver version you are using?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    I am using V13.1 ATI drivers for Win7 x64
    I tried yesterday to install the versions 13.4 and then 13.6 Beta, but known issues when I start the HTPC with AV-receiver off (my HDMI chain is: HTPC -> Onkyo TX-SR605 AV-Receiver -> TV) then rollback to V13.1
     
  4. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Thank you. I will try to install that version tomorrow. Hopefully it will work! Otherwise something is wrong with my installation.
     
  5. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    13.1 made no difference unfortunately.

    I will try a clean install of mediaportal.
     
  6. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I uninstalled mediaportal and installed a clean version of mediaportal. And now it works!

    So no bug, closing this thread.
     
    • Like Like x 1
  7. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Now I found the real bug! See opening post!
     
    • Like Like x 2
  8. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
  9. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I can still use the display, when I disable the equalizer. But music and the display plugin are core mediaportal plugins, so I think there should be a fix for it.

    The whole music plugin has changed quite a bit recently, so I think one of those changes is interfering with the way the equalizer reads the music (if y'all know what I mean :cool: )
     
  10. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  11. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    ..unfortunately at the moment is so.. :(
    however, allows you to use the latest version of iMon manager, with management of the "famous" Soundgraph's API, I'm waiting for the support from the official plugin.... :whistle:
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!