My Anime 2 | Page 25

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by lwerndly, June 2, 2009.

  1. tgxiii

    tgxiii Portal Pro

    Joined:
    November 17, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi,

    For some files, the correct ED2K hash is being calculated but the episode doesn't show up. It seems that the Anime Episode ID isn't being populated as it should be. Please see the attached screenshot.


     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. BeeJay
    • Premium Supporter

    BeeJay MP Donator

    Joined:
    December 8, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    8
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Support Manager
    Location:
    Casa del Bristow-Stagg
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Show System Specs
    I'm having the same issue. Will drop back to the previous version and try again.
     
  4. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    589
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +48 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi Iwerndly,

    Could it be that the DB/new version is size limited somehow?

    After converting to 2.0.10 I had a crash of the db and it couldn't be read. So I had to rebuild it.

    Afterwards several series were missing in the db which are located at the end of the directory list (i.e. all since "T" up to "Z" are missing). At least it could be observed that during import the subdirectories were called up.

    I am just reverting back to 2.0.9 were everyhing was fine and try to reconstruct my last backup for verification.

    Cheers,


    Update:
    After rebuilding with 2.0.9 a db backup series from "T" to "Z" were available until I tried to link a MovieDB fanart for "Vexille".
    Afterwards Vexille disappeared from the list and were also not shown in the Manager of the MPConfig.
    Seems like something is not working properly with the DB handling.

    Update 2:
    Using Import function of 2.0.10 in mp had also messed up the db. Db was not readable anymore in mp as well as in plugin config (manager showed no entries)

    I think I will also revert back top 2.0.9 for the time being.
     
  5. lwerndly

    lwerndly Portal Pro

    Joined:
    January 14, 2008
    Messages:
    702
    Likes Received:
    134
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +149 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Sorry it took a while to respond but I have been doing a full import to try and replicate the problem.
    I wasn't able to on my two pc's, but I believe the problem may actually be to do with one of the database update scripts failing.

    Do you have a tool like SQLite Analyzer? If so, can you open the "Version" table in the database and tell me what version number it says? I suspect it will say 208.
    You will probably also be missing the tables "MovieDB_ImageFanart" and "MovieDB_ImagePoster"

    If not, you could send me your DB file so I can have a look myself.

    I have removed the 2.0.10 download until this is resolved.
     
  6. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    589
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +48 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    You are right, it is indeed 208

    Cheers,
     
  7. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    589
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +48 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    H Iwerndly,

    I have sent you a PM with some log excerpts

    Cheers,
     
  8. lwerndly

    lwerndly Portal Pro

    Joined:
    January 14, 2008
    Messages:
    702
    Likes Received:
    134
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +149 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Your logs confirmed the problem, thanks.
    I have added the Database version number to Utilities screen so you can tell if the upgrade was successful (version should be 211)

    Release 2.0.11 (Download)

    FIXED: Clear properties on Characters window if no characters are found
    FIXED: Reference to ICSharpCode.SharpZipLib.dll
    FIXED: Fixed issue with upgrading of database from version 208 onwards
    FIXED: When selecting a movie for a group from the MovieDB, also associate the series where the AniDB ID is the same (symptom: no fanart in episodes view)
    FIXED: Check if worker threads are already running before trying to run again (Run Import and Cleanup Database)
    CHANGED: Integrated Raytestrak's changes to the Mediastream skin
    CHANGED: Image selection windows (Fanart/Posters/Wide Banners) now have menu options to navigate to the other image windows
    CHANGED: Removed the functionality which deletes FileLocal records where the physical file cannot be found from the "Cleanup Database" utility
    ADDED: Show database version number on Utilities screen
    ADDED: Added menu to Admin window to remove records without a physical file
     
  9. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    589
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +48 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi Iwerndly,

    Thanks & it seems to work now.

    Some observations:
    Seems like the enable/disable of fanarts & posters are tied to the individual images - right?
    Because this can cause some problems; e.g. if you have a mixup for the various GITS / GITS-SAC images (as it is in my case) I can not properly assign them to the individual releases. Either they are generally enabled or disabled.

    Seems also that not all posters shown on the series page are accessible via the image selection

    The fanart d/l shows still "No fanart found" while fanarts are displayed. If this is because the fanarts are already available from the previous 2.0.10 I do not know.

    Btw: What is the round orange icon with an exclamation mark in the center?


    Cheers and thanks again for the fast response
     
  10. lwerndly

    lwerndly Portal Pro

    Joined:
    January 14, 2008
    Messages:
    702
    Likes Received:
    134
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +149 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Yes, thats correct. Images are either enabled/disabled. Not per series/group.
    I'll need to take a look at how this can be changed.

    What do you mean the posters are not accessible? Is a specific series?


    Hmmm not sure about this one. May be skin specific. Which one are you using?

    It means you have missing episodes. (it can be turned off)
    It only works when you have selected "Download subbed episodes option".
    It will be inacurrate sometimes depending on what data has been entered into AniDB
     
  11. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    589
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +48 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I have to check (currently on work); it was Kurenai - I suspect it is somehow caused due to migration from the old DB. Also sometimes I have there a deformed poster for a few series in the display where I didn't found the corresponding poster in the image view. (also Kurenai, which caused my question)


    I used the StreamedMP; the fanarts are shown below but the statement on "no fanarts" is retained.



    Thanks, I suspected it but was mislead due to this behaviour


    Btw. the MovieDB retrievel is currently not working 100% reliable. Sometimes the a manual recheck is retrieving the correct movie, sometimes you have even to use a manual entry (with is the same wording as the original one)
    Also in case a MovieDB ID can be retrieved but no fanart is available, the background is going black and not showing the default fanart.


    Cheers & Thanks again
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!