My Music Videos - V0.41 | Page 22

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by metalla_nz, July 28, 2009.

?

How are your music video files named

  1. Artist - Title

    149 vote(s)
    85.6%
  2. Organised some other way

    9 vote(s)
    5.2%
  3. However they came

    16 vote(s)
    9.2%
  1. Scrounger
    • Premium Supporter

    Scrounger Retired Team Member

    Joined:
    January 21, 2009
    Messages:
    1,032
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +514 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Thanks the new version solved my Problem


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. igor_uk

    igor_uk Portal Pro

    Joined:
    February 16, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    I am still having the same issue, as if MP Repository is not updated...

    EDIT
    ok, the solution was to delete the database: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal\database\MusicVids.db3

    Edit2

    The importer does not like special characters in artist name, for example P!nk
    it hangs, drawing high cpu
     
    • Like Like x 1
  4. gilberti69
    • Premium Supporter

    gilberti69 MP Donator

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Much better plugin than mVids, however I'm having acouple of odd problems with this plugin:

    1. If there are errors on parsing it won't complete the scan, just sits there waiting for you to select an artist matching 'ERROR'. I had to stop MP with the task manager to get out.

    2. When I select the plugin from MP Home, I get no artists displayed, just somee odd text on the top, although the left popup menu works.

    I'll post a screenshot later as I'm not at home ATM.
     
  5. metalla_nz

    metalla_nz Portal Pro

    Joined:
    June 19, 2007
    Messages:
    228
    Likes Received:
    67
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    Hamilton
    Ratings:
    +67 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Cheers for the feedback guys.

    Igor, i will look into the special character thing... havent run across it yet, but ill test and fix.

    gilberti69 - Sounds very weird, have never come across that before - screens would be good, as would logs if possible. (PS the readme does say to do a parsing test first and fix the errors.... however I may make it so it skips those on import to make it a little easier).
     
  6. krimol

    krimol New Member

    Joined:
    January 18, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Missing/ Invalid File: MusicVids. The file is in the correct folder. I got this massage when I am trying to use Music Video in Blue 3Wide and Blue 3 skin. Is here anyone who can give me a easy guide to install this?
    thanks :) sorry bad English ;o
     
  7. gilberti69
    • Premium Supporter

    gilberti69 MP Donator

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    krimol: look in the Music Vids for a folder called Blue3Wide and copy it to the skins folder (in XP this will be in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal\Skin)
     
  8. igor_uk

    igor_uk Portal Pro

    Joined:
    February 16, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    A little more info to replicate
    original filename "Pink - So What.avi"
    when searching, I am asked to choose the correct artist. But in the suggested list "P!nk" is not shown, so I search for it. After search is completed again, the artist "P!nk" is found and listed. When I choose that and press OK the system hangs, drawing high CPU on Configuration.exe. Current work-around is to manually update Pink to P!nk after the scan.
     
  9. gilberti69
    • Premium Supporter

    gilberti69 MP Donator

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    This is the screen I get in MyMusicVideos. If you point me to the right place to find the other logs i'll post those too.
     

    Attached Files:

  10. Psycho Reptile
    • Premium Supporter

    Psycho Reptile Retired Team Member

    Joined:
    April 19, 2006
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    783
    Location:
    Cambridge, England
    Ratings:
    +783 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi metalla_nz, latest version worked for me too. But I had to delete the old db to get it to work ;)
    I'd like to make a requests... Ability to specify a different fan art image. Perhaps an extra folder called fan art in the thumbs folder. So if nothing is found the artist image is displayed as it is now ;)

    Anyway, I've added support in the next version of Monochrome...

    :D
     

    Attached Files:

    • hover_MusicVids.png
      hover_MusicVids.png
      File size:
      16.7 KB
      Uploaded:
      October 24, 2009
      Views:
      288
    • artist.JPG
      artist.JPG
      File size:
      114.4 KB
      Uploaded:
      October 24, 2009
      Views:
      98
    • video.JPG
      video.JPG
      File size:
      107.5 KB
      Uploaded:
      October 24, 2009
      Views:
      78
    • MusicVids.xml
      File size:
      30.6 KB
      Uploaded:
      October 24, 2009
      Views:
      69
    • Like Like x 1
  11. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    I also had to delete the old DB to get rid of the error, but after that it works as planned :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!