My Music Videos - V0.41 | Page 43

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by metalla_nz, July 28, 2009.

?

How are your music video files named

  1. Artist - Title

    149 vote(s)
    85.6%
  2. Organised some other way

    9 vote(s)
    5.2%
  3. However they came

    16 vote(s)
    9.2%
  1. gofmarat

    gofmarat Portal Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks trevor, I tried your fix and it worked, there are a few more issues but for now it is okay.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. rbo

    rbo Portal Pro

    Joined:
    May 1, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    11
    Location:
    Ludwigsburg
    Ratings:
    +23 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: My Music Videos - V0.41

    Hi Albert,

    this problem I have also. It will appear when you open mp after import new videos and before you have changed your artist infos. Then you'll see the empty artists (f.e. 50 cent xxx) in mp.

    My workaround is to open the MusicVids.db3 database with SQLiteAdmin and delete the empty artists. Now I don't see them in mp any more.

    Ciao
    rbo.
     
  4. Albert2002

    Albert2002 Portal Member

    Joined:
    July 2, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: My Music Videos - V0.41

    Hi rbo,

    you workaround seams to be far smarter then mine.. I just deleted the whole database and rescanned.
    Would have been been lovely to know your way earlier. Anyway, so there is no need in the to delete the database future.

    Thank you!
    Albert
     
  5. Scrounger
    • Premium Supporter

    Scrounger Retired Team Member

    Joined:
    January 21, 2009
    Messages:
    1,032
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +514 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I ve installed it for the first time. I had to delete once the database and the it works.

    (trevors last version)
     
  6. kiwijunglist
    • Team MediaPortal

    kiwijunglist Super Moderator

    Joined:
    June 10, 2008
    Messages:
    6,746
    Likes Received:
    1,420
    Occupation:
    Doctor
    Location:
    New Zealand
    Ratings:
    +1,849 / 9
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Re: My Music Videos - V0.4.2.1

    maybe a mod can also add this link to the first post as well. "If above version fix by trevor doesn't work then try this version here" or otherwise replace the first link if the newer version of trevor's mod?
     
  7. TalkingBull

    TalkingBull Portal Member

    Joined:
    June 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I have a good 1300 music videos so I would love to get this to work but it consistently crashes no matter what I try. I can run the parsing test no problem and everything is good to go but then when I hit the button "Scan watch folders into Db", it crashes and brings down MP Config as well. I have tried everything I can think of to get this to work but I am lost...

    UPDATE: I got it to work somehow by moving ffmpeg to my root directory. Don't know why that worked. Now it is updating but I get massive errors alerts from ffmpeg.
     
  8. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    hi, i have a slightly annoying problem using this plugin.
    when i launch a musing video, it starts playing (i hear the audio track) but the video itself is not displayed
    one other thing is that i can't control mp anymore (a background thing problem?)
     
  9. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Chances are you have a codec problem :(, You can try SAF by hoborg to see if that corrects things, if it does not, then the Vista codec pack by shark007 usually does.
     
  10. huntlegs

    huntlegs Portal Member

    Joined:
    October 25, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks druid9 I followed what you posted and updated my .dll with what Trevor provided and was able to get a partial of my MV loaded before getting the error again Media Portal configuration stopped working. It is a start, thanks again
     
  11. druid9
    • Premium Supporter

    druid9 MP Donator

    Joined:
    December 31, 2006
    Messages:
    255
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    No worries,

    I do recall once I was getting a crash because of one video file, when i moved it from the scan folder, the scan ran through to completion.

    Maybe check your logs to see if it is crashing on one file?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!