No color in TVGuide when XMLTV without DVB EPG (1 Viewer)

framug

Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,819
    810
    South of France
    Home Country
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #21
    Hello,
    I just tested (it take a long time to restart from zero).
    With DVB EPG disabled, after XMLTV importing, few minutes after, unmapped genres are filled.
    So, it seems XMLTV category is OK to populate fields.
    I added some mapped genres and after that, OK, colors in TVGuide !
    Then, if you want to and, are OK with, following the red arrow should be more logical, IMHO.
    See you.
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Nobody answered. No jira. No branch, no changes... :)

    --
    WBR, ajs :):whistle::coffee:
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,819
    810
    South of France
    Home Country
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #25
    OK, thank you for your answer.

    And a doubt about the stability of the DVB EPG code in the future therefore, no possibility of "official" development of an EPG grab on the card with the least priority...
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    And a doubt about the stability of the DVB EPG code in the future therefore, no possibility of "official" development of an EPG grab on the card with the least priority...
    Unfortunately, I don’t know anything about it ...
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,819
    810
    South of France
    Home Country
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #27
    Unfortunately, I don’t know anything about it ...
    At least, you know that the "red arrow" explained before could make change in this part of code, later. ;)
    Because, I don't have write access on master, I will not work (and rework each time) without insurance for changes where master code could be submitted to other changes.
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Because, I don't have write access on master, I will not work (and rework each time) without insurance for changes where master code could be submitted to other changes.
    Now we make our brunch for each change, then we collect the test build and only if everything is fine, add the changes to the master.

    You can fork MP master branch, create changes, i open Jira ticket and create branch for this changes, and you make pull request from you branch to new branch, and we add this to next MP version ... :):coffee::whistle:
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,819
    810
    South of France
    Home Country
    France France
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #29
    Yes, this is one of a difference between SVN and GIT.
    But, you proposed the
    C#:
    AddSection(new EpgGenreMap());
    and may be other things wich should be removed in the section, don't know.
    Is it possible that you finish this modification, please ?
    At least, we will be more sure that DVB EPG will not change immediately then, if I find courage, I could work for other things healthy. :)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hello, If I can : This is working fine for me since many months. I understand that, for some configurations (too many differents card, bad signal, DVB-S and or DVB-C or ATSC), this can't be an improvment. But, since I added a checkbox for enable/disable this, why not integrate it ? At least, for those who it works, benefits goes for...
    Hello, If I can : This is working fine for me since many months. I understand that, for some configurations (too many differents...
    My config with 8 tuner cards : Settings with EPG grabbing when TS or record (doesn't work) : Settings for using a specific...
    Replies
    50
    Views
    4K
    Hi I think the last time I set up TV server I had the same issue and I had to add Freesat Info manually. These were the parameters I used: Transponder 115 Frequency 11.42500 GHz / 11425 MHz Polarity Horizontal Mod DVB-S, QPSK Symbol 27500 FEC 2/3 Network ID 59 Transport ID 2315 Freesat Info...
    Hi I think the last time I set up TV server I had the same issue and I had to add Freesat Info manually. These were the parameters...
    Hi Everyone, hope you are all well I am setting up MediaPortal1 in Hastings where there is DVB-T only I had absolutely no success...
    Replies
    10
    Views
    2K
    OK, this is specifically for people in Belgium (Vlaanderen) who are using Telenet Cable with MediaPortal 2. Next year (Edit: this year, in march 2020) the Telenet provider will stop broadcasting Analog TV and Radio signals on their cable, and make the switch to Digital (DVB-C). The radio signals will disappear completely, so you'll...
    OK, this is specifically for people in Belgium (Vlaanderen) who are using Telenet Cable with MediaPortal 2. Next year (Edit: this...
    OK, this is specifically for people in Belgium (Vlaanderen) who are using Telenet Cable with MediaPortal 2. Next year (Edit: this...
    Replies
    0
    Views
    770
    I am still here, thanks for the input, so I have now settled on mp1, I am not afraid of a lot of tweaking. Good news on tuners is I can run side by side with my WMC setup, as my tuners are using DVBlink to combine channels for WMC, so WMC is using 8 virtual tuners from DVBlink while MP is using the tuners directly. Of course they are...
    I am still here, thanks for the input, so I have now settled on mp1, I am not afraid of a lot of tweaking. Good news on tuners is...
    No doubt I am not the first to make this journey so hopefully all can be achieved. So in short I have been running WMC for 8 years...
    Replies
    5
    Views
    3K
    hm, didn't got any replies in almost a year. I guess its the wrong area after all... perhaps @mm1352000 has any insights as a tv-service guru? It's running on MYSQL 5.6 with all the settings that came with it when installing the tvservice way back.
    hm, didn't got any replies in almost a year. I guess its the wrong area after all... perhaps @mm1352000 has any insights as a...
    Hi, Not sure if this is better put in the WEBEPG section (because that's the plugin that is acting up) but over here it might get...
    Replies
    1
    Views
    1K
    Top Bottom