No TV in MP window - get seperated activiemovie window? | Page 2

Discussion in '1.0.1 and SVN Builds' started by ramu, April 18, 2009.

  1. ramu

    ramu Portal Pro

    Joined:
    July 15, 2008
    Messages:
    189
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +10 / 2
    Hi pnyberg,

    I've read Your postings and that You do have the same card and the same problem. But as rtv wrote in Your threat there have been only some fixes and the graph should not be changed. I do understand rtv that from the MP developer team there shouldn't be any dramatic change so that or HW wound not be working anymore.

    Also on both of my systems dxdiag shows no errors with dx9 and MP installed directx9.0c with out any problems. So I'm using a ThinkPad T40p as TV Client and lenovo writes on there homepage that the grafikcard is dx9 compatible.

    Lenovo Support & downloads - Summary of changes for video driver (ATI Radeon, FireGL) for Windows XP, 2000 - ThinkPad A31, A31p, R40, R40e, R50, R50p, R51 (1829, 1830, 1831, 1836), T30, T40, T40p, T41, T41p, T42, T42p, X31, X32



    Also if our hardware wonldn't dx9 compatible, I think there should also no actionmovie window showing the TV program. I Found out, that happend if the calling programm (MP) causes any trouble calling the rendering and windows opens a seperate window to play the video.

    So I'm sure You are right about old HW because on newer systems I do not have this problems. But I didn't find a information that there was a major change in MP so I do hope that the deveolpers for that part of MP will have an other look to that problem and hopfully find in the logs where this errorcode 0x8876086c comes from. There are plenty of postings in the developer forums in the internet about that topic.

    ramu

    So hope they will fix that problem because changing a card is one thing, buy a new notebook an other...
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. pnyberg

    pnyberg Portal Pro

    Joined:
    August 21, 2006
    Messages:
    405
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    IT professional
    Location:
    Stockholm
    Ratings:
    +19 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
  4. sid11

    sid11 New Member

    Joined:
    February 21, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've been trying to keep up with this thread to see if it eventually will solve my problem. I have an avtivemovie window problem(it pops up). Only when watching TV or recorded TV. TV series plugin works fine. This started when I upgraded to 1.0.2 from 1.0.1. I have done a fresh install, updated drivers, reinstalled directx and much more. MY computer currently has Directx 10. Not sure were to go from here.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!