Online Videos - Automatic Updates fails 'Automatic update disabled. Check your internet connection' (1 Viewer)

Steve.Rayner61

MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 12, 2011
    97
    57
    59
    Perth - Western Australia
    Australia Australia
    Country flag
    Hi,

    Automatic Updates is failing when starting Online Videos with the message "Automatic update disabled. Check your internet connection.".

    My internet connection is fine. This is happening on two different systems.

    Once I push past the error, the online sites I access are working fine (e.g. Netflix).

    Logs attached.

    Can anyone help?

    Cheers,
    Rainman.
     

    Attachments

    Steve.Rayner61

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 12, 2011
    97
    57
    59
    Perth - Western Australia
    Australia Australia
    Country flag
    Hey buddy, how are you?

    Yeah, I saw that in the log as well and yes, I did drop the URL into my browser and the xml stuff came up just fine?

    When I go back into Online Videos now, the Automatic Update doesn’t happen, presumably because it’s now been disabled. So I went into Manage Sites > Automatic Update. I get about a 20 second delay, then the message “Automatic Update disabled. Latest version () required!”.

    The log shows: “Error retrieving 'http://raw.githubusercontent.com/offbyoneBB/mp-onlinevideos2/master/MPEI/update.xml' to check for latest version: Object reference not set to an instance of an object.”

    Me think she’s broke .

    Rainman.
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,773
    1,283
    Germany Germany
    Country flag
    I had the same problem a while back see here, (near the bottom of the page) never did figure out what was wrong but it started working again shortly afterwards.o_O The other problem mentioned turned out to be a different issue altogether.
     
    Last edited:

    Users who are viewing this thread

    Similar threads
    OP Title Forum Replies Date
    rainbowforest MP2 - V2.3 Anmeldung Online Video (Streaming provider) Allgemeines Support- und Diskussionsforum 9
    N [not reproducible] Online videos not working at all Submit: Bug Reports 1
    Rob Hexenmeister Skinning Online Videos question OnlineVideos 2
    J Debug OnlineVideos, How To? OnlineVideos 1
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    M Online Video Plugin V.2.32 keine Installtion unter MediaPortal 1.22 ? TV / Streaming 3
    C where is the Online Videos plugin General Support 1
    LeeKelly Online Videos Breaks IPTV channels and scanning Installation, configuration support 1
    joecrow Online Videos fails after MP 1.23 upgrade. 1.23 Pre Release 37
    cbr954rr How to setup only german channels in online videos Plugin Development 13
    G Amazon Prime (Online Videos) Issue Plugin Development 6
    N [Rejected] Include BBC Sounds (radio catch up) in the Online Videos plugin Feature Requests 4
    S IPTV from online m3u8 for Aussie Live TV General Support 10
    T Missing sound in online streaming service (SVTPlay) General Support 3
    ajs [WiP] 5058: BlackScreen instead XMas Video :) MediaPortal 1 302
    doskabouter 1.26.0 Codec question (unable to play video, lv50 codec) Codecs, External Players 24
    Scheibes MP2 - V2.3 2. Client stops video on 1. Client Submit: Bug Reports 10
    S MP2 - V2.3 MP2 No video General 6
    Sakols No video in channel preview window General Support 12
    P Nach Video Stream muss TVService beendet werden TV / Streaming 0
    O No Video playback on Media Portal 2.2.3 Newcomers Forum 2
    E 1.25.0 Change AVC / AAC Codec for Analog card captured videos Codecs, External Players 0
    R Bug: Video Folders disappear General Support 11
    Stephen O'Kane [SOLVED] TV Stream stuttering - both Video and Audio Watch / Listen Media 14
    B some music videos stutter Watch / Listen Media 0

    Similar threads

    Top Bottom