[Plugin] Browse The Web / Webbrowser | Page 28

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by kroko, November 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CypherMK
    • Team MediaPortal

    CypherMK Test Group

    Joined:
    March 11, 2009
    Messages:
    1,735
    Likes Received:
    297
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +617 / 3
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    No problems so far!

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,114 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Very strange, here (version 0.3.2) it isn't working.

    Logfile piece:
    Show Spoiler

    2012-02-17 21:24:23.132184 [Info.][MPMain(1)]: Load plugins from : C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\windows\BrowseTheWeb.dll
    2012-02-17 21:24:23.140973 [Info.][MPMain(1)]: File Version : 0.3.2.0
    2012-02-17 21:24:23.156597 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | Init Browse the web
    2012-02-17 21:24:23.290377 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | no proxy selected
    2012-02-17 21:24:23.306978 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | Init Browse the web finished
    ...
    2012-02-17 21:24:42.360446 [Debug][MPMain(1)]: Window: BrowseTheWeb.GUIPlugin init
    2012-02-17 21:24:42.372164 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | Init browser
    2012-02-17 21:24:42.646560 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | Create eventhandler
    2012-02-17 21:24:42.651443 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | Create dom eventhandler
    2012-02-17 21:24:42.660231 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | set zoom size to 1/1
    2012-02-17 21:24:42.680738 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : about:blank
    2012-02-17 21:24:42.685620 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 0
    2012-02-17 21:24:42.695385 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 0
    2012-02-17 21:24:42.723704 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | load home page http://team-mediaportal.com
    2012-02-17 21:24:47.335713 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : https://www.team-mediaportal.com/
    2012-02-17 21:24:47.347431 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 136
    2012-02-17 21:24:47.577885 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 2
    2012-02-17 21:25:06.096231 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=53
    2012-02-17 21:25:06.557139 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=54
    2012-02-17 21:25:07.134251 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | confirm link pressed
    2012-02-17 21:25:07.173311 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | navigate to linkid=56 URL=https://forum.team-mediaportal.com
    2012-02-17 21:25:07.185029 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=13
    2012-02-17 21:25:13.916043 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : https://forum.team-mediaportal.com/
    2012-02-17 21:25:13.923855 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 469
    2012-02-17 21:25:14.506826 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 2
    2012-02-17 21:25:14.929650 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : https://forum.team-mediaportal.com/
    2012-02-17 21:25:14.934533 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 469
    2012-02-17 21:25:14.999958 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 2
    2012-02-17 21:25:15.648354 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : https://forum.team-mediaportal.com/
    2012-02-17 21:25:15.652260 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 469
    2012-02-17 21:25:15.723545 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 2
    2012-02-17 21:25:17.218566 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=49
    2012-02-17 21:25:17.454879 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=57
    2012-02-17 21:25:18.591525 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | confirm link pressed
    2012-02-17 21:25:18.646209 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | navigate to linkid=19 URL=https://forum.team-mediaportal.comcategories/general-forums.38/
    2012-02-17 21:25:18.653045 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | action key press=13
    2012-02-17 21:25:22.980893 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page completetd : https://forum.team-mediaportal.com/
    2012-02-17 21:25:22.990658 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page links cnt : 469
    2012-02-17 21:25:23.123462 [Debug][MPMain(1)]: BrowseTheWeb | page forms cnt : 2


    Also I'm not able to get a thumbnail for the forum website (https://forum.team-mediaportal.com/), refresh (dblclick on thumb in configuration) shows the popup with checking url, cache thumb, wait some time, and it checkes all of them, but no thumbnail is generated.
    Edit: after waiting and some general clicking, the thumb appeared correctly.

    This all tested with default-wide and black glass.
     
  4. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,114 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Can't believe i'm the only one having this bug...

    Anyway, i've found, solved, and improved the plugin a bit, so if anyone can provide me with access to the plugin repository, i could commit the changes...
     
    • Like Like x 1
  5. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  6. Guzzi
    • Premium Supporter

    Guzzi Retired Team Member

    Joined:
    August 20, 2007
    Messages:
    2,161
    Likes Received:
    704
    Ratings:
    +922 / 0
    If you have an account already, drop a mail to the admins to give you access to plugins repo - see here.
     
  7. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,114 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Not necessary :) , update is available through MediaPortal Extension Installer
     
    • Like Like x 4
  8. lhcomputer
    • Premium Supporter

    lhcomputer MP Donator

    Joined:
    August 25, 2007
    Messages:
    625
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Location:
    Lüdinghausen
    Ratings:
    +48 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Thanks for the Up Date -
    Its possible to post the new Version here. My Extention Installer Libary is broken, its not possible to Update ober the Extention Installer, only manuel.

    A.Herberg
     
  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,114 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I'm working on some minor issues, do you mind waiting until they're finished?
     
    • Like Like x 1
  10. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,903
    Likes Received:
    709
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,223 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    I dreamed that someone will continue Browse The Web developing and now it is realized. I'm so happy :)
    Hope we could request some enhancements now
     
  11. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    752
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,114 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    New release is finished!

    Note: there were some changes in the configuration, which requires re-assignments at the "Keyboard" tab in the configuration.
    Sorry for that, but now, it's (codewise) more maintainable

    Wait, do not install this one!
    You now can more or less safely install. For the unfortunate people who did an install between the first message and my warning: please do an uninstall, clean cache (in MediaPortal Extension Installer), and start again.

    I've already found a couple of issues (guess I need to do a LOT more testing), so expect a new release soon
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!