1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Plugin] Browse The Web / Webbrowser | Page 3

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by kroko, November 7, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gixxer
    • Team MediaPortal

    Gixxer Retired Team Member

    Joined:
    August 18, 2007
    Messages:
    1,383
    Occupation:
    Mechanical Engineer
    Location:
    Spain
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    just installed and when i go to configuration.exe / and open the plugin configuration it gives an error saying it could not find dll 'xpcom'
    running win7, and geckobrowser is installed and working.




     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    Hi Gixxer,

    check if followind directory exist:


    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\xulrunner

    under
    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Cache should be the zip with the dir content.

    anyhow -> -> -> ->

    PLEASE SET LOG VERBOSITY TO DEBUG IN THE MP SETTINGS AND ATTACH THE LOG FILES

    Thanks
    kroko

    EDIT : the xpcom thing should be fixed now , download 0.2.1
     
  4. hola6
    • Premium Supporter

    hola6 MP Donator

    Joined:
    October 9, 2008
    Messages:
    11
    Location:
    Tarragona
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    I've the same problem with v0.2.0.0 and I can't uninstall it in order to update the new 0.2.1.0. In Media Portal Extension Installer don't appear the old version, but It exist en Plugins of Mediaportal Configuration.

    ¿How to uninstall the old version? I don't like to have remains of a failed installation.

    Regards.
     
  5. bfbraun

    bfbraun Portal Pro

    Joined:
    June 19, 2006
    Messages:
    61
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I´ve the same problem. The browser works so far but there are no ID´s.

    Please help.

    bfbraun
     
  6. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    MANUAL UNINSTALL

    DELETE FOLDER
    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\xulrunner

    DELETE FILES
    C:\ProgramFiles\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\Windows\BrowseTheWeb.dll
    C:\ProgramFiles\Team MediaPortal\MediaPortal\Plugins\Windows\Skybound.Gecko.dll

    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Skin\YourSkin\browsetheweb.xml
    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Skin\YourSkin\browsethewebbook.xml
    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Skin\YourSkin\Media\hover_browsetheweb.png

     
  7. Gixxer
    • Team MediaPortal

    Gixxer Retired Team Member

    Joined:
    August 18, 2007
    Messages:
    1,383
    Occupation:
    Mechanical Engineer
    Location:
    Spain
    Ratings:
    +41 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    ok, problem solved about the dll.

    althougn i cant access bookmarks once i am in the bookmark view.
     
  8. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    11,347
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Glashütten (Hochtaunus)
    Ratings:
    +6,409 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    No IDs here eiher....
     
  9. braunhb

    braunhb Portal Pro

    Joined:
    September 7, 2007
    Messages:
    111
    Location:
    Schwanewede
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    Hi,

    i have a Problem with the Browser. They did'nt start :( They show me this Message:

    Google could not be found. Please check the name and try again

    Which setting use the plugin? The Browser settings? I use a Proxy at home.

    Can anyone help :confused:
     
  10. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    He Horst,

    proxy support is ready now. You can set a http server/port and enable/disable the proxy in the settings.
    I already submit the new files. (v0.2.2).

    @all:
    Still I do not have any clou, why the IDs sometimes missing. I installed the plugin on 4 different machines without any problem.

    The only thing I noticed is, you need to run the mediaportal setup once yourself if you do a "clean" install. Once it has been installed one time it is enough to do it after an update through the installer.

    So please can somebody do a log for the IDs ?

    So far
    kroko
     
  11. braunhb

    braunhb Portal Pro

    Joined:
    September 7, 2007
    Messages:
    111
    Location:
    Schwanewede
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: [Plugin] Browse The Web / Webbrowser

    Thanks, that works.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Like Us On Facebook

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!