Plugin MyDBox | Page 9

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by kroko, February 7, 2007.

  1. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Likes Received:
    210
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi storm,

    I did work a little bit more on the plugin. Right now I'm some kind of sick -> so at home. ;-)

    I uploaded on page1 the updated version from today.

    Please go to the config first and read the bouquet again.
    I hope that clears the problem with the channels.

    I will try to put always the actual version on page 1 as soon I will have an update.

    Also the info works now pressing 2x I or F9 on the keyboard.

    If it still not works send me the log folder files.




    Greetz
    kroko
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. stormbringer

    stormbringer Portal Pro

    Joined:
    November 22, 2004
    Messages:
    382
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +4 / 1
    Great Kroko.It works.Recording works ,too -----yes!
    Only one or two things must be fixed.
    1.When watching in fullscreen mode - how to bring the bouquettsmenu on to switch to the channel ( I don´t know over 200 Channels by number!)
    2.Screenfiles must be fixed for 16:9 Displays (I´m using replikant / revision skin)


    And most import: Hope you will recover soon from your sickness - best wishes

    Storm
     
  4. GAH

    GAH Portal Member

    Joined:
    February 12, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    IT Related
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Kroko,

    Hope you're feeling better. I have also downloaded the latest version, which is working quite well. However, I often have no sound on channels, and I also seem to have a problem with my 16:9 display. Also, is there a way for the dbox to automatically show the current channel (in the same way that My TV can be configured to automatically switch on) ?

    Regards,
    GAH
     
  5. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Likes Received:
    210
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi GAH,

    is the sound problem always on the same channel ? If yes go into your browser

    and put
    http://192.168.1.100/control/zapto?getallpids

    The box should return something like
    00101
    00102 stereo
    00106 Dolby
    00103 Audio Description
    00104 vtxt
    00100 pmt

    Also put
    http://192.168.1.100/control/build_live_url

    The box should return something like
    http://192.168.1.100:31339/0,0x0064,0x0065,0x0066

    Please post me the data. Multi choice for different languages are stil missing anyway.

    The actual channel is displayed in the left top corner ervery time you switch to a channel.
    I will work on the layout maybe a little bit later.

    Greetz
    kroko
     
  6. GAH

    GAH Portal Member

    Joined:
    February 12, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    IT Related
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Kroko,

    I get this:

    04111
    04112
    00411 pmt

    Followed by this:

    http://192.168.1.4:31339/0,0x019b,0x100f,0x1010

    However, this is only one channel. I get the same problem with lots of channels

    As for channel display, what I meant was for it to automatically switch on the plugin as soon as you go to My DBox, in the same way that you can set My TV to automatically switch on when you go into it.

    Regards,
    GAH
     
  7. kroko

    kroko Portal Pro

    Joined:
    February 4, 2007
    Messages:
    428
    Likes Received:
    210
    Occupation:
    plc programmer
    Location:
    Itzehoe
    Ratings:
    +211 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    GAH

    I added the option to the setup. Will be available in the next version

    I do not know what wrong with the sound ??
    Testing some channels I found MTV or VIVA has no sound as well on my side. Even everything else is OK. Strange... I tried a older version of vlc - nothing. Maybe somebody else can tell us more ???

    stormbringer

    I work on the bouquets. It will take some time. See the screenshot on page 1

    Greetz
    kroko
     
  8. MikeFellows

    MikeFellows Portal Member

    Joined:
    August 28, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    England England
    Please bear with me on this, I have read this thread over and over and im still unsure :(

    Ive installed the latest version of VLC with the activex plugin, ive got mydbox in the plugins menu and ive copied some stuff to the skins folder of Blue Two Wide (as thats what I use).

    when I fire up my dbox 2 I get a the mydbox menu with a screen (where I presume TV pic should be) with a white screen with VLC logo, I can browse the channels but can not get a picture or sound.

    any idea what I might have done wrong?
     
  9. koala04

    koala04 Portal Member

    Joined:
    September 26, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    this plugin work only with neutrino image? i dont like so much that image....but i love this plugin :)
     
  10. wizards

    wizards New Member

    Joined:
    September 6, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    the download is down..... please fix it...
     
  11. Tazman

    Tazman Portal Pro

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Hey..

    Can someone tell me how to strem the signal from my dm500 to mediaportal? Do i have to use a specific image.
    A "how to" guide would be nice...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!