Rockstar - the ultimate online music plugin (Spotify&Grooveshark&Rdio) | Page 89

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by seco, October 28, 2010.

  1. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,739
    Likes Received:
    2,721
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,692 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    I install .NET Framework 4.5 and Rockstar plugin started to work! Thanks!


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Al_Capone
    • Premium Supporter

    Al_Capone MP Donator

    Joined:
    September 26, 2006
    Messages:
    527
    Likes Received:
    13
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 1
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    after upgrading to MP 1.8 - I tried the Basic layout for skin (Titan) ... (instead of "Classic" layout I've always used.)

    When Titan skin is in Basic home screen - I can't see Rockstar plugin (I've tried to have it in home and "plugins" - still not visible.)
    When Titan is in Classic mode, it works as usual.
     
  4. EricSnijders

    EricSnijders Portal Member

    Joined:
    April 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Rockstar is not working for me on MP 1.7.1 Hotfix.

    I´m using the skin: StreamMP.

    When i try to start Rockstar it just says: Invalid or missing file.
    Here is the error in the log:

    [2014-08-07 06:34:24,244] [Error ] [MPMain ] [ERROR] - Error initializing window:Rockstar.UI.RockstarPlugin Unable to load playlist from source 'C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Database\Rockstar\Playlists2.1\.default_playlist.xml' Rockstar bij Rockstar.Management.PlaylistStoreManager.LoadLocalPlaylist(String name)
    bij Rockstar.Management.PlaylistStoreManager..ctor(Dictionary`2 clients)
    bij Rockstar.RockstarCore.InitializeComponents()
    bij Rockstar.UI.RockstarPlugin.InitializeComponentsAndEvents()
    bij Rockstar.UI.RockstarPlugin.Init()
    bij MediaPortal.GUI.Library.PluginManager.LoadWindowPlugin(String strFile)

    I already reinstalled the plugin, but it didn''t help. I looked in C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\Database\, but there is no folder "Rockstar".
     
  5. alexfon
    • Premium Supporter

    alexfon MP Donator

    Joined:
    July 10, 2011
    Messages:
    96
    Likes Received:
    15
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I had the same issue. I think there is some corruption in Rockstar Databasefiles. I restored the complete Database Folder and everything was fine. Hope, you made a backup.

    You will find then in:

    C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\database\Rockstar

    Sorry, I just realized that that you don not have the needed Folder, sorry.
     
    Last edited: August 6, 2014
  6. Jamez61

    Jamez61 Portal Member

    Joined:
    September 27, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I am using it for Spotify and it's awesome thanks. Just 2 things I'd love to see improved if poss:
    1. I select "random" and leave "repeat" unselected, but it often repeats the same song 2 or 3 times, even in a row. I would love this selection criteria to play random songs without repeating any.
    2. The radio function in Spotify is very powerful. It would be ideal if I could select a playlist or song with the "info" button and chose to play radio based on this playlist, just like I can in the Spotify app.
    Thanks again for making such a great plugin, I use it all the time. Happy to donate too if you would like?
     
  7. seco
    • Team MediaPortal

    seco Development Group

    Joined:
    August 7, 2007
    Messages:
    1,579
    Likes Received:
    897
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,234 / 4
    Home Country:
    Finland Finland
    Show System Specs
    Hi,

    1. Random is random so it does not have any "rules" not to play same songs etc., otherwise it would not be random. Playing same song twice in a row is just as likely than playing two different songs. Still, I agree with you
    2. Radio has been requested many times in this thread (use search) and I've replied that Spotify API has no support for radio (it was removed years ago) so this is not going to happen.
     
  8. Jamez61

    Jamez61 Portal Member

    Joined:
    September 27, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Thanks for the quick reply,
    Shame about the API limitations, but thanks for looking into it. Regarding random feature, can I suggest that this works in conjunction with the "repeat" button, so that if both are selected it is truly random (repeating) and if "repeat" isn't selected then it plays randomly but doesn't repeat the songs? This would be great, to allow users to listen through a playlist without repeating songs but also without having to hear songs bunched together in the order they were added (often several songs by the same artist are added at once).

    Thanks, James
     
  9. Ruben35

    Ruben35 Portal Member

    Joined:
    September 27, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I'm still on MP 1.2.3
    Where can I get the older version for download?

    Rockstar 2.1.8 for Mediaportal 1.2.x & 1.3.0 Alpha – 14.9.2012

    Thank you for your great support !!!
     
  10. Al_Capone
    • Premium Supporter

    Al_Capone MP Donator

    Joined:
    September 26, 2006
    Messages:
    527
    Likes Received:
    13
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +19 / 1
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    When will RockStar be updated for MP1.9 ?
     
  11. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    It works for me on 1.9. Installed it with mpem.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!