ShortCut'er Plugin - Shortcuts for the MP sections | Page 8

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by MoPhat, December 18, 2007.

  1. rmeredit
    • Premium Supporter

    rmeredit MP Donator

    Joined:
    April 10, 2007
    Messages:
    164
    Likes Received:
    20
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Show System Specs
    But you can, of course, create a shortcut to the plugins page, thereby reducing the number of button presses to get to a specific app. You can also clean out the plugins page so that only your app shortcuts display. Not exactly what you want, but close.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. thesystemera

    thesystemera Portal Pro

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    810
    Likes Received:
    22
    Occupation:
    Audio Engineer, Media Guru
    Location:
    Auckland
    Ratings:
    +22 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Hey guys, Control and Shift are not working as expected, tested with both remote and keyboard... Keys work fine without Ctrl or Shift activated but once activated I'm lost.....

    Been using this plugin for months with no problem.. New build, can't remember if I ever used Ctrl or Shift in the past though. Pretty sure I did...
     
  4. disaster123
    • Premium Supporter

    disaster123 MP Donator

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    3,546
    Likes Received:
    417
    Ratings:
    +431 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    for me it works...
     
  5. Kaoh

    Kaoh Portal Pro

    Joined:
    September 11, 2006
    Messages:
    244
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I was looking for this, :D but I have one question:
    I use the real remote support, that is I have the IR codes mapped to MP actions in MP setup. I really want to access MP screens with my remote macros (philips pronto) so I can create a watch tv macro that jumps into the my tv. And this plugin seems to do this, but can I do this with IR codes?
    If not. What do you all use to map your remote to the keys? Cause all solllutions I tried in the past resulted in focus issues and suddenly the remote fails.
     
  6. Topstar
    • Premium Supporter

    Topstar MP Donator

    Joined:
    March 28, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    system engineer
    Location:
    Arnemuiden
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    My Radio Skin ID

    Hi, great plugin!, is there a overview for all the possible skin id's?

    Most important for me: The Skin-ID of my radio

    Thanks in advance :D
     
  7. rekenaar
    • Premium Supporter

    rekenaar Retired Team Member

    Joined:
    December 17, 2006
    Messages:
    4,421
    Likes Received:
    782
    Ratings:
    +785 / 0
    Home Country:
    South Africa South Africa
    radio = 30
     

    Attached Files:

    • Plugins.png
      Plugins.png
      File size:
      99.8 KB
      Uploaded:
      January 2, 2009
      Views:
      538
  8. Topstar
    • Premium Supporter

    Topstar MP Donator

    Joined:
    March 28, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    system engineer
    Location:
    Arnemuiden
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Thanks rekenaar!

    Wow what a fast reply didn't expect that!

    Now I'going to reprogram the my video's button to my Radio, this way I don't have to turn my TV on.
    Just press the radio button and here you go.

    Thanks again!

    Topstar
     
  9. DigitalFusio

    DigitalFusio Portal Pro

    Joined:
    January 16, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    did I miss something? I extracted the dll file to the plugins/process folder, but I do not see it listed in the plug-ins area of the MP config?

    edit: nvrmind... it just was disabled, and i missed it in the large area of disabled icons.

    thank you! this plug-in works great. Its the final thing I really needed to get MP to work perfectly (ok, I have one last thing which is to get my second card functioning with my STB so I can record one show while watching another... but thats a whole other can of worms!
     
  10. zilexa

    zilexa Portal Pro

    Joined:
    October 22, 2008
    Messages:
    151
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    This plugin cannot be installed anymore?

    Using 1.0RC4, I extracted the dll to the plugins\process folder, then started MP config but it's not listed... and I did not overlooked it!

    To use MP I really need this plugin because MP doesn't have support for iMedian iPad remote.
     
  11. DigitalFusio

    DigitalFusio Portal Pro

    Joined:
    January 16, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    dont know if this helps, but enable advanced mode, then scroll down to the process plugins area, its disabled by default, or at was on mine atleast, so its all grayed out and is lost in the mix of icons
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!