[Skin release] SimpleMP Beta 4 (MP 0.2.3.0) (1 Viewer)

RICHARDG

Portal Pro
August 21, 2006
333
3
61
Canada
Thanks for the response

Fo0d.
thank you for the response.and forgive my ignorance.
The post above indicates an issue with basic home. Mine is with the TVseries part of the skin.
When I run teh skin in does not appear as it does in the screen grabs.
Also when I am in the config app, I notice the version is not currentl. Did I do something wrong.

Let me know if you can, thanks ever so much.

Cheers
 

RICHARDG

Portal Pro
August 21, 2006
333
3
61
Canada
thanks fo0d

Hi fo0d, thanks for your response.
Sorry for the delay, busy busy busy..
Anyway, here is a screen grab of the config app showing what I was referring to in the tool, its a version number thats different.
when MP starts I get the out of date skin warning the good old red box of death.
Now I retried with another download of simplempo today and the tvseries app looks more like what I was expecting, so perhaps I did something wrong th efirst time.
But I still get the issue of the skin being unsupported, wrong version/red screen o death

Oh and one other thing.
The TVseries page has a field or text, not sure how you descibe it, that refers to a TVseries attribute tvseries.subtitle thats appearing. But other then that I love this skin.
 

RICHARDG

Portal Pro
August 21, 2006
333
3
61
Canada
sorry for the delay.
Was giving me a bit of a challenge

So here it is. This is a screen grab on a pc running XP sp3 MP rc2 and Simplemp
Whats interesting is that I have the exact same xml file and install on my laptop and it works fine.
You will see how strange it looks.

Let me know what you think
 

Attachments

fo0d

Portal Pro
April 21, 2007
80
8
config app showing what I was referring to in the tool, its a version number thats different.
when MP starts I get the out of date skin warning the good old red box of death.
Open up "references.xml" in the Simple MP skin directory and change line 6 "<version>0.2.3.0</version>" too "<version>0.9.2.0</version>" which is the version number of MP currently or change it to something higher so you wont get nagged about it again.
sorry for the delay.
Was giving me a bit of a challenge

So here it is. This is a screen grab on a pc running XP sp3 MP rc2 and Simplemp
Whats interesting is that I have the exact same xml file and install on my laptop and it works fine.
You will see how strange it looks.

Let me know what you think
You could try the TV-Series files i have attached by extracting them to the Simple MP skin folder and make sure you clear the cache as well. I have just downloaded the files from the svn so these should be the newest. Also does it happen with the blue2 skin ?
 

RICHARDG

Portal Pro
August 21, 2006
333
3
61
Canada
Thanks for the advice fo0d.
I will give it a try this evening. As for your questions about Blue two. No its fine there.
Mind you its not as nice a skin as simplemp, plus it has the fan art which for some reason Blue Two did away with. Anyway, I will let you know after my test this evening.

Thanks ever so much
 

RICHARDG

Portal Pro
August 21, 2006
333
3
61
Canada
Well I tried it all out.
The change to the reference xml worked and so no more red box of death.
But the mytvseries screen remains the same.
No errors int he log. I see nothing unusual, at least based on my limited understanding.
I like this skin so having a working version would be nice.
 

xikinhu

Portal Member
April 18, 2008
18
3
Brazil Brazil
Mikael,
there is a way to hide the left menu when not using it? I saw a skin that can do something like this, but I don't remember the name. =(

Regards
Jr.
 

fo0d

Portal Pro
April 21, 2007
80
8
I believe you can, but its kind of complicated unless you know what your doing.
Monochrome/Indigo 4x3 use it.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
Rob Hexenmeister Quick question - skinning MyPics General Support 0
S Touchscreen skin? MediaPortal 1 Talk 6
azzuro [fixed] 5011: Version label in Splash screen - pos, size from skin MediaPortal 1 61
catavolt [WiP] When changing theme in my skins, I always get this error message in logs MediaPortal 1 9
joecrow MultiShortcut Plugin (Uavailable) in DWHD skin General Support 58
V Skin With Menu Editor MediaPortal 1 Skins 13
wizard123 New Skin Template ? MediaPortal 2 8
Rob Hexenmeister [solved] Latest Media Handler - skinning buttons Fanart Handler 19
CyberSimian [solved] MP1-4976 Built-in skin variables for current date MediaPortal 1 8
Mr6686 [solved] Titan skin broken since update to 1.23 Installation, configuration support 6
doskabouter Skin question Skins and Plugins Installer (MPEI) 1
Y Titan Skin unter 1.23 nicht mehr so schön Allgemeines Supportforum 1
framug 1.22.0 BasicHome Editor settings for DefaultWide HD skin not kept when update 1.22 3
catavolt [solved] FanartHandler - Skin - Holiday and Spotlight support Fanart Handler 5
ajs [fixed] 4936 - Strange behavior of the font in the skin MediaPortal 1 35
ajs [solved] 4935: Add string.replace function to Skin engine MediaPortal 1 10
ajs [solved] Latest Media Handler - Skin settings - Custom latests items number Fanart Handler 27
Rob Hexenmeister [solved] Latests Media Handler - Skinning an updating window or control Fanart Handler 26
T Skin Wechsel Installationsprobleme? 1
JJDoherty Designing & implementing a new skin... Skins and Design 8
D [fixed] Image browser crashing in Folder View (WMC skin) 2.2 Archive 10
CyberSimian Do skin variables have global scope? MediaPortal 1 16
N Skins to download separately MediaPortal 1 Talk 5
P WMC Skin full screen/EPG Skins and Design 3
CyberSimian Fixes for Amped skin MediaPortal 1 10
Similar threads

























Top Bottom