Sky IT / UK / UK Freesat EPG | Page 115

Discussion in 'General Development (no feature request here!)' started by DJBlu, August 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. grandalf

    grandalf Portal Pro

    Joined:
    January 26, 2007
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I have recently fitted a couple of new sat cards, maybe that is the problem. Anyway if I can find sky active on the list, then I will give that a try when I get home.

    Just thought, I did not get BBC Three or Four from Freesat either, it seems likely that I have a missing transponder or more. Nothing has changed since replacing my 7010ix with a pair of compro S350 cards. I can only think that this may be the problem. Cannot think of anything else that has changed in the house.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi there,

    Is ITV HD on Sky EPG?

    Thanks,

    J.
     
    • Like Like x 1
  4. jobyrne30
    • Premium Supporter

    jobyrne30 MP Donator

    Joined:
    October 14, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    I know ITV1 HD is but not sure about ITV HD - I check the frequency I've tuned in and will post it here
     
  5. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi there,

    My mistake... I was refering to ITV1 HD

    Thanks,

    J.
     
  6. jobyrne30
    • Premium Supporter

    jobyrne30 MP Donator

    Joined:
    October 14, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    Right so , All ITV1-HD and STV-HD are on the SKY EPG but ITV HD is not. STV shows as up RED indicating it's Not free to air but it's not encrypted it's actually clear.

    There are two clear ITV1-HD one transmitting Full HD 1920 X 1080 , the other is actually HD ready 1440 X 1080 , STV HD is also in full HD 1920 X 1080.

    Frequencies are

    ITV1-HD running @ 1920 X 1080 = Frequency 10936000 , Symbol rate 22000 , Polarization = Vertical

    ITV1-HD running @ 1440 X 1080 = Frequency 10832000 , Symbol rate 22000 , Polarization = Horizontal

    STV HD running @ 1920 X 1080 = Frequency 10936000 , Symbol rate 22000 , Polarization = Vertical. NOTE it tunes in as channel 3855 in RED under the channel listing
     
  7. onetoomany

    onetoomany Portal Pro

    Joined:
    July 5, 2005
    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Location:
    UK
    Ratings:
    +2 / 0
    Love the freesat solution. Two questions / "how do I?"s (which might turn into feature requests!)...
    1. BBC HD and BBC1/2/3 frequently broadcast in parallel. e.g. Sherlock on Sunday night was on both channels. I had selected Record Series, but MP recorded both the HD and BBC3 versions.
    2. Is the Episode number / series number broadcast at all outside the description box - I'd like to be able to sort out the recordings by series; for example, I'd like to watch only the latest series of CSI because I've watched all the others. Currently, I have to trawl through all the descriptions on the recordings to find the new one.

    Thanks

    Richard
     
  8. miroslav22
    • Premium Supporter

    miroslav22 Development Group Member

    Joined:
    September 4, 2009
    Messages:
    703
    Likes Received:
    459
    Gender:
    Male
    Location:
    Warwick
    Ratings:
    +459 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi Richard,

    The series link should only apply to 1 channel (as the series id for the same episode on another channel is always different as far as I know). Are you sure you didnt create 2 seperate series link schedules (one on each channel?). If you select 'Schedules' from the TV home page, it will list all that are active (series links should be listed as "Series link on BBC HD" for example).

    Series link should only record new episodes if the schedule was created over a new episode (as repeated/old airings also have a different series id) - Are you sure the CSI schedule isnt a "Record every time on this/every channel"? as this is different
     
  9. Jay_UK
    • Team MediaPortal

    Jay_UK Test Group

    Joined:
    October 6, 2009
    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    250
    Occupation:
    Enterprise Architect
    Location:
    Derby
    Ratings:
    +271 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Jobryne30,

    Can you please confirm the exact channel settings you have for ITV1 HD @ 1920 (all the details off the MePo channel config page will do) ;)

    Thanks,

    J.
     
  10. jobyrne30
    • Premium Supporter

    jobyrne30 MP Donator

    Joined:
    October 14, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Ireland Ireland
    See attached image
     

    Attached Files:

    • itv1 hd.jpg
      itv1 hd.jpg
      File size:
      25.2 KB
      Uploaded:
      August 3, 2010
      Views:
      110
  11. gloomyandy
    • Premium Supporter

    gloomyandy MP Donator

    Joined:
    September 15, 2006
    Messages:
    424
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Hi,
    Thanks for the details of ITV1-HD... If it is not too much trouble could you post the same for STV?

    Thanks

    Andy
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!