[SOLVED] Radio issue in MediaPortal 1.20 Pre-Release (1 Viewer)

regeszter

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    Logs are from the 2018-07-10-20 version.
    According your logs:

    TvServer Version: 1.20.0.0
    TvPlugin Version: 1.19.100.0

    1. Make a backup c:\ProgramData\Team MediaPortal\ for keep your settings.
    2. Uninstall MediaPortal
    3. Delete c:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\ folder
    4. Install MP 1.20 again
    5. Restore c:\ProgramData\Team MediaPortal\
    6. Try radio time and upload logs.
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,820
    1,299
    Germany Germany
    Country flag
    According your logs:

    TvServer Version: 1.20.0.0
    TvPlugin Version: 1.19.100.0
    Hmm, yes I noticed that too. TV functionality is still OK and I assume it was the result of the sewitch back to 1.19 then reinstalling/update with your installer so don't think it is the cause of the problem???Whatever I will get it sorted but may not be till Monday.
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,820
    1,299
    Germany Germany
    Country flag
    According your logs:

    TvServer Version: 1.20.0.0
    TvPlugin Version: 1.19.100.0
    Sorry but the version mismatch appears to be a problem with the 2018-07-10-20 version you asked me to test! I re-installed 1.20pre and then there was no mismatch but as soon as I again installed your version I see the mismatch in the MP Error log.
    I have subsequently done a full uninstall of MP and MySQL, fresh re-installed 1.20pre and just added the Radio Time/TuneIn plugin (no backup restore or other plugins) tried it and stop still fails.:(
    Logs attached.
    If you need logs from your new installer then those in the previous post are valid despite the mismatch, or let me know if you want me to test another version.
     

    Attachments

    regeszter

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • October 29, 2005
    5,335
    4,954
    Hungary Hungary
    It was tested by the MP internal team. No one reported this error, but I will check it myself.
    Your system:
    [2018-07-16 11:25:01,185] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Main: MediaPortal v1.19.100.0 is starting up on Windows 10 Professional x64 [10.0.17134.0]
    [2018-07-16 11:25:01,200] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Build: 1.19.100.0


    In my system:
    [2018-07-17 08:13:20,952] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Main: MediaPortal v1.20.0.0 is starting up on Windows 8.1 Professional x64 [6.3.9600.0]
    [2018-07-17 08:13:20,967] [Log ] [MPMain ] [INFO ] - Build: 1.20.0.0

    TvPlugin Version: 1.20.0.0
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,820
    1,299
    Germany Germany
    Country flag
    Well one problem resolved but maybe a much worse one discovered.:eek:
    After a complete uninstall of MP plus MySql and a deletion of all MP/MySql folders and a restart I did a fresh install of your 1.20 installer then added the TuneIn plugin, tried it and Stop works:):)(y)(y), for comparison see 1st log attached.
    I then restored my settings using the Backup plugin and lo and behold stop is no longer working and 1.19 has returned, see screenshot and 2nd attached log.
    What is more is it is not just the result of doing a restore, since as we have been seeing the 1.19 TvPlugin is retained through an upgrade install also.
    I have never had problems updating MP before any idea what is going on.:confused: Help.
    err.jpg
     

    Attachments

    Users who are viewing this thread

    Similar threads
    OP Title Forum Replies Date
    M NAS is not recognized in MP (Edit: Solved -> SMB Problem in WIN10) MediaPortal 1 Talk 28
    Andy_2639 [solved] [solved by driver update of PCTV 461e] "Continuity error..." after updating from Windows 10 1909 to 20H2 General Support 13
    Stephen O'Kane [SOLVED] TV Stream stuttering - both Video and Audio Watch / Listen Media 14
    cladinshadows85 timeshift error <solved> General 2
    F [Solved] Movies View with Thumbnail Layou General Support 4
    squidina [solved] - MediaPortal 1.22 won't start even with new install General Support 4
    J [solved] Lag on client-only PCs General 0
    joecrow [solved] (Solved) Win 10 1809 Woes General Support 4
    M Add Radio channels and EPG to Mediaportal xmlTV 3
    joecrow 1.25.0 Radio Time plugin fails after Resume from Sleep with MP 1.25 Bugreports 10
    Ralph Holmes Problem accessing radio channels General 4
    P Freesat EPG, no Freesat Info radio channel? Electronic Program Guide 3
    K How to turn off "All channels" groupe in Radio? MediaPortal 1 Talk 3
    N [Finished] [MP2-806] Playing a recorded radio program does not show screen to allow skipping forward, etc MediaPortal 2 141
    Rob Hexenmeister Radio Guide descriptions in myradio.xml (screen 30) MediaPortal 1 Skins 3
    N [Finished] [MP2-791] Radio recordings do not get imported into Recordings listing MediaPortal 2 25
    N [fixed] Where do I find radio programmes I have recorded MediaPortal 2 1
    cbr954rr [MP2-795] Where is the radio? General 4
    P [solved] Analog FM Radio stutter General 11
    N [Rejected] Include BBC Sounds (radio catch up) in the Online Videos plugin Feature Requests 4
    N Include both TV and Radio channels together in the guide Feature Requests 2
    N How to switch between TV and radio MediaPortal 2 15
    T Web/ Internet Radio Radio 24
    Frans Nijhuis Tv/Radio channel Import Export xml and multiple identical channel names Newcomers Forum 0
    morpheus_xx General DiSEqC issues with Digital Devices, contact with developers TV Engine 0

    Similar threads

    Top Bottom