Sound loss & display problems on refresh rate change (1 Viewer)

Sebastiii

Development Group
  • Team MediaPortal
  • November 12, 2007
    16,434
    10,256
    France
    France France
    Country flag
    Yep somehow just before Orville the cleanup of directr show graph was not working and lead to next file to failed.
    [MPMain ] [ERROR] - VideoPlayer9: Exception while cleanuping DShow graph - Object reference not set to an instance of an object.

    If you going to try the madVR build, you can use separate installer (explain in first post) :p (that part : Upgrade don't go ? (no pb :p))
    And try again see how it goes :p
     

    hucknallred

    Portal Pro
    February 21, 2012
    75
    21
    54
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hey guys, I've sorted these FCU Win 10 problems on my NUC that only has Win 10 drivers.
    With the help of a youtube video guide I altered the Intel HD graphics drivers .inf file to allow it to be installed on Win 8.1 (or 7 if you like).
    It now all works perfectly again :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    joecrow Loss of Navigation Sounds on Resume from Sleep Mp 1.21 General Support 10
    M TV Server Preview Window is blank, sounds works Television (MyTV frontend and TV-Server) 3
    S [solved] No sound - MKV file MediaPortal 1 Talk 2
    A [solved] menu sounds General 1
    R Normalise sound volume somehow? Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    cbr954rr [solved] No sound after clean install? General 24
    Y [solved] Sound will only come out of TV and not computer attached speakers General 1
    T Missing sound in online streaming service (SVTPlay) General Support 3
    rexdog unhandled exception error, and, no sound on first TV channel selected - fine afterwards General 2
    M No sound on videos General 8
    N [Rejected] Include BBC Sounds (radio catch up) in the Online Videos plugin Feature Requests 4
    Glith Sound stops working after first playback 1.21 88
    Cowboy [solved] MP1.20 issue with HD audio stream (not all media) watch/edit Videos 6
    stirlinghart [solved] No Rear Surround Sound inside MP2 General 10
    J amazon plays sound but no video OnlineVideos for MediaPortal 2 0
    R Delay in audio output over HDMI OffTopic 11
    F 1.25.0 Display corruption Bugreports 0
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    D Display Day of week in TV Guide? Feature Requests 0
    CyberSimian [Proposal] Tool to display time of next recording MediaPortal 1 0
    X [solved] Display needs to be turned on for TV services to function General 1
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    S Mini Display MP 1.24 no Volume OSD no action for keys Mini Display 0
    M [Suche] Display Futaba mdm166a Marktplatz 0
    N [fixed] [MP2-822] Folder View is not displaying individual media share elements Submit: Bug Reports 4
    Similar threads

























    Top Bottom