SVT Play | Page 7

Discussion in 'OnlineVideos' started by Johan, November 20, 2010.

  1. offbyone
    • Team MediaPortal

    offbyone Development Group

    Joined:
    April 26, 2008
    Messages:
    3,981
    Likes Received:
    2,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +3,303 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I just published the updated sites which fixes the video listing. So after AutoUpdate you can test this :)


     
    • Like Like x 4
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. pellelkpg

    pellelkpg Portal Member

    Joined:
    March 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Thank you very much for fixing the video listing. It works perfectly again.

    I havn't been home to be able to test until today but just a moment ago I did test the latest source splitter (most files from nov. 9) from SVN with "Året i Trädgården". With the older version the buffering jumps all over the place. Very quickly to 70% then back to 50% and so forth. After replacing the files and restarting the computer the buffering stops at 0.06% but the hard disk is spinning so something is happening. This also happens with "Richard Scarrys äventyrsvärld" and "Wallace & Gromit", all get stuck at 0.06%. Non-drm:ed files seems to work normally.
     
  4. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Can you attach logs (OnlineVideos.log and MPUrlSourceSplitter.log)?
     
  5. pellelkpg

    pellelkpg Portal Member

    Joined:
    March 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    Hope this helps, I did another try at a Wallace & Gromit episode
     
  6. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Initializing flash player failed. Do you have flash player installed (version for IE is needed), if yes, which version of flash player?
     
  7. pellelkpg

    pellelkpg Portal Member

    Joined:
    March 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    I haven't really used IE since the netscape days and almost not then, but I started it up and installed the flashplayer, version 11.5.. Unfortunately it did not make any difference. It still stopped at 0.06%. (I am running our HTPC on a XP 32-bit system). Earlier I had the Firefox version installed. Attached are some new logs
     
  8. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Same error, but I'm running and testing on Win7. I can try it on WinXP, but I need few hours.
     
  9. pellelkpg

    pellelkpg Portal Member

    Joined:
    March 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +4 / 0
    I am in no hurry. Me and I believe a lot of others are really appreciating your efforts with the source spllitter. You got the new formats working You really do and have done a great job with this.
     
    • Like Like x 1
  10. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,589
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,083 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I've tried playing clips again, but I can't get them to work. How do I upgrade my URLsourcesplitter? The program listings work, but the buffer just jumps straight to 100% immediately. :(

    Emph
     
  11. georgius
    • Premium Supporter

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Download all files from SVN and copy/replace files in C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\MPUrlSourceSplitter.
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!