Swedish sites: SVT, TV4, Dplay Premium, UR, Viasat channels + Movie & Series sites | Page 23

Discussion in 'OnlineVideos' started by Ministerk, August 31, 2013.

  1. gfa

    gfa Portal Member

    Joined:
    September 21, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Hi, I`m looking into this but found out that it's too complicated for me.
    Is there any possibility that you can make something for https://tv.nrk.no?


     
    Last edited: January 17, 2016
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,584
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,083 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Neither Kanal 5 Play nor SVT Play (Live channels) work for me at the moment. Is there known issues?

    Emph
     
  4. osksa
    • Premium Supporter

    osksa MP Donator

    Joined:
    September 18, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Hi, having trouble with SVT play too. Most clips play a few seconds, then the image freezes. Audio continues. A few clips play fine. Youtube works fine. Any tips?
     
  5. georgius
    • Team MediaPortal

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    My guess is codec problem, but can you attach MP logs?
     
  6. osksa
    • Premium Supporter

    osksa MP Donator

    Joined:
    September 18, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Started via watchdog, played two tv shows from "latest". Here are the logs. Looked myself, don't see anything obvious, but then I'm a noob at this! Do see it tries to use LAV, that is supposed to work, right?

    Code (Text):
    1. [02-03 17:58:40,858] [MPMain      ] [DEBUG] MediaPortal Url Source Splitter --> LAV Video Decoder --> Enhanced Video Renderer
    2. [02-03 17:58:41,013] [MPMain      ] [DEBUG] MediaPortal Url Source Splitter --> LAV Audio Decoder --> Default DirectSound Device
     
  7. georgius
    • Team MediaPortal

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    I didn't find anything which can cause such problem. Did you experience video freeze in watchdog?
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. osksa
    • Premium Supporter

    osksa MP Donator

    Joined:
    September 18, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Yes, started two videos, both froze after a couple of seconds. I did find that there was an update to the URL source splitter plugin. Thought that was the problem and updated, but the issue persists. Thanks for looking at the logs, appreciate it.
     
  9. georgius
    • Team MediaPortal

    georgius Retired Team Member

    Joined:
    October 31, 2010
    Messages:
    1,376
    Likes Received:
    437
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Architect
    Location:
    Bratislava
    Ratings:
    +668 / 0
    Home Country:
    Slovakia Slovakia
    Show System Specs
    Just for test: Can you switch EVR renderer to VMR9 renderer (MP Configuration -> Codecs and Renderer -> Video Renderer)?
     
  10. osksa
    • Premium Supporter

    osksa MP Donator

    Joined:
    September 18, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +10 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Tried with VMR9, did not note any difference. Issue still persist. Note though that the clips under the "live" part of SVT play works fine. Also tried a few more youtubes and one from TV4play, no problems noted.
     
  11. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,584
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,083 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    If you're using an Intel graphics card, setup the LAV filters to use DXVA instead of the Intel option, I've had the same issues since moving from NVIDIA to Intel.

    Emph
     
    • Thank You! Thank You! x 2
    • Agree Agree x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!