[TV] - TechnoTrend Connect CT2-4650 CI

Discussion in 'Improvement Suggestions' started by jwx, June 10, 2016.

  1. jwx

    jwx New Member

    Joined:
    January 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi,



    Any chance we could get CI supported for TechnoTrend Connect CT2-4650 CI in MP 1?

    Thanks!
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    It will be supported in TVE 3.5. Sorry, there's currently no release time-frame.
     
  4. jwx

    jwx New Member

    Joined:
    January 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    And TVE 3.5 will be for MP 1 as well?
     
  5. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Yes - MP1, MP2 and any other client/front-end that wants to use it.
     
  6. jwx

    jwx New Member

    Joined:
    January 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Great! Do you have any idea of when it could be available? Weeks, months, years?
     
  7. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    As I said: no release time-frame. It won't be weeks.
     
  8. Duedi

    Duedi New Member

    Joined:
    April 29, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Hi

    Sorry to warm up that tread again. I have also an CT2-4650 CI. Unfortunately the CI is not working within MP2, did load the latest version available.
    I tired it with TT-Viewer, shipped with the box. There the crypted channel worked and the remote controll to.
    Is there a chance to get this working in MP1 oder MP2?
    The remote controll is not working neither. Can someone assist, where to get support for it?

    Thanks a lot for your assistance...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!