[solved] - Timeshifted data is not available when rewind live-tv stream?

Discussion in 'General' started by rico123, March 14, 2016.

  1. rico123
    • Premium Supporter

    rico123 MP Donator

    Joined:
    January 1, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    By watchin live tv, sometimes i want to go back a few second just to watch a scene again. But in MP2 there don't seem any data available to go back. Am i'm doing something wrong? In MP1 that works pretty fine...



    Regards.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. hofi
    • Premium Supporter

    hofi MP Donator

    Joined:
    February 19, 2009
    Messages:
    301
    Likes Received:
    34
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technican
    Location:
    Ardagger Markt
    Ratings:
    +43 / 0
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Timshiftpath, permissions?
     
  4. rico123
    • Premium Supporter

    rico123 MP Donator

    Joined:
    January 1, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Timeshiftpath set to a folder on a free 1TB HDD, no restrictions for read and write for that folder. Pause live TV works as it should do (i can pause for over 2hrs without any problems), but rewind isn't working. Need some ideas.
     
  5. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    11,017
    Likes Received:
    4,749
    Ratings:
    +6,795 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Skipping back should work in MP2 as well. Please use "left" key on remote for stepping back in certain time spans (configurable), or "down" for percentage skip back. This is in LiveTV the same as for every other video.
    Additional you can even use chapters to switch back to the point of latest channel change.
     
  6. rico123
    • Premium Supporter

    rico123 MP Donator

    Joined:
    January 1, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    OK, tried it and it's working fine. I assumed it is mapped on the rewind button. In my opinion, that should be a default setting because i expect these buttons working exactly for that use. Why else i just need a fast forward and rewind button on my remote?

    But thank you for that hint.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!