TVGemist plugin | Page 6

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by moiristo, February 6, 2007.

  1. Kaoh

    Kaoh Portal Pro

    Joined:
    September 11, 2006
    Messages:
    244
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    For me normal uitzending gemist doesnt work either, everything seems to work fine till I select a recording, but nothing starts playing.
    Using a recent svn though (18-04) I think.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Kaoh

    Kaoh Portal Pro

    Joined:
    September 11, 2006
    Messages:
    244
    Likes Received:
    14
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    never mind, either a recent svn fixed it or that install is/was corrupt. It works on my other machine
     
  4. Buddha

    Buddha Portal Member

    Joined:
    March 16, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Any progress on a possible update? I love the plugin, but I'd like to use it for the RTL broadcasts as well again
     
  5. onkl

    onkl Portal Pro

    Joined:
    February 18, 2005
    Messages:
    341
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    economist
    Location:
    Wageningen
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I noticed that, when streaming from Uitzending Gemist, To forward, backward and pauze buttons do work, albeit with some hampering. To let it be a fully fledged TV equivalent :D , all I'm missing is an OSD of sorts. Do you know whether such is very difficult to implement or mainly consists of code reusing from my video's?
     
  6. Galileo

    Galileo Portal Member

    Joined:
    February 11, 2006
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    The problem I have with the plugin is that when I watch it for too long (say 20 minutes) the screen blacks out. I press channel down and up again to reset it to the position I was watching and the image is back, but still. Any way to deal with that?

    Otherwise great plugin though!
     
  7. d-fader

    d-fader Portal Pro

    Joined:
    September 24, 2006
    Messages:
    70
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    Software Engineer at Archie Europe B.V. (a company
    Location:
    I live in Purmerend, a small town just above Amst
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Having a problem, it just plays sound, no image. Tried to copy my complete MediaPortal directory to another computer, same problem. When I go to uitzendinggemist.nl, I can watch anything, so I don't think it's a codec problem. Any ideas? Is it because I'm using a relatively new version of the SVN build?
     
  8. moiristo

    moiristo Portal Pro

    Joined:
    November 17, 2006
    Messages:
    342
    Likes Received:
    27
    Occupation:
    Senior software developer
    Location:
    Enschede
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I'll see if I have some time this week to look into it. I also have a lot of trouble with the latest SVN versions. For example, I cannot get TVE3 to work anymore and it doesn't seem to play any webstream anymore (try for example whether wwitv.com still works, it doesn't for me).
     
  9. d-fader

    d-fader Portal Pro

    Joined:
    September 24, 2006
    Messages:
    70
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    Software Engineer at Archie Europe B.V. (a company
    Location:
    I live in Purmerend, a small town just above Amst
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Any news yet?
     
  10. moiristo

    moiristo Portal Pro

    Joined:
    November 17, 2006
    Messages:
    342
    Likes Received:
    27
    Occupation:
    Senior software developer
    Location:
    Enschede
    Ratings:
    +27 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I have released a new version that is tested under MP 0.2.2 stable. I think the playback problems in the latest SVN versions are not because this plugin is not working correctly. You could try to enable/disable the option 'use VMR9 for playback of web streams' and see what happens. When VMR9 is working correctly in the near future, it is will become possible to have OSD. For now, it will not contain any information though.

    As you will see, I have used Dukus's MPInstaller utility as a test. I'd like to know from you whether it is better than just supplying the files. The utility is available from the plugins/utilities download section and on my server (see the TS for the link).
     
  11. Buddha

    Buddha Portal Member

    Joined:
    March 16, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I prefer the MPinstaller utility, if only all mod makers used this format then (re-) installing Mediaportal get some much easier
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!