ViewModeSwitcher plugin (Version 0.3) | Page 34

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by lkuech, March 29, 2007.

  1. robhawk
    • Premium Supporter

    robhawk MP Donator

    Joined:
    January 20, 2008
    Messages:
    142
    Likes Received:
    14
    Gender:
    Male
    Location:
    Thuringia
    Ratings:
    +14 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Someone tried already with MP 110 RC1 ?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. wouter1971
    • Premium Supporter

    wouter1971 MP Donator

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    911
    Likes Received:
    106
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Security Officer
    Location:
    Purmerend, Holland
    Ratings:
    +143 / 6
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Sure, works great! Same as on all svn's by the way.
     
    • Like Like x 1
  4. cYbton

    cYbton Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Works almost perfect.
    When switching to gui and back to video the plugin doesn't work - the standard rule execute.
    Is there a solution?

    (Ok, has been settled, I'm now on IFC)
     
    • Like Like x 1
  5. cecet23
    • Premium Supporter

    cecet23 MP Donator

    Joined:
    March 18, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    8
    Occupation:
    Software developer
    Location:
    Perugia
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Sorry but it doesn.t work for me, after using mp I lost all rules...

    I tried ifc but it cause a lot of stutter for me... Is there a solution for this plugin?
     
  6. redmist

    redmist Portal Member

    Joined:
    June 10, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Any reason why this plugin is included with MP 1.2? It doesn't seem to work.

    EDIT: Working now...not sure what I was doing wrong.
     
  7. FillR
    • Premium Supporter

    FillR MP Donator

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +42 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    I'm a great fan of this plugin for a long time now. Unfortunatly, I've switched to MP 1.2.2 and the plugin is not supported and doesn't work anymore (I get a black screen).

    Is there any plan to port it to MP 1.2.2+ ?

    I've tried IFC, but it seems a bit more complex and seems to increase my CPU usage (not sure about that).

    Thanks for any answer.
     
  8. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    No one has told us it is broken, and as far as I'm aware of no changes to player would cause this to break.

    I must admit to being a fan of IFC, even at its default settings, I personally do not play with the black bar scanner settings.
     
  9. toga67

    toga67 Portal Pro

    Joined:
    October 15, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: ViewModeSwitcher plugin (Version 0.3)

    I also get an black screen when i enable the option "Show message when rule is applied (good for testing)".
    If i disable this option everything works fine.
    It would be great if this bug could be fixed.
    Thanks in advance.
     
  10. toga67

    toga67 Portal Pro

    Joined:
    October 15, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,
    i like the ViewModeSwitcher plugin very much, because it is easy to use and it works out of the box. Also the black bar scanner works great. The only disadvantage is that the black bar scanner for HD content is only active after switching the channel. If you stay on the same channel and the tv content changes from 16:9 to 4:3 then the video will not be cropped left and right. It is even more worse if the 4:3 content was cropped by the black bar scanner and afterwards the next tv show is in 16:9. to correct this you always have to switch the channel and switch back again.
    I understand that always scanning the video for black bars is to cpu intensive and makes no sense. But what about triggering an black bar scan if the info key of the remote (or y key on the Keyboard) is pressed? So the user could steer the black bar scan by himself whithout switching the channels. Additional it also would be great if the scan triggers automatically if the EPG title of the tv show changes because this is a good indicator that there is a new black bar scan needed.
    It would be great if a developer could add this features. Perhaps it is very easy to implement :)


    P.S. Where can i find the source code of the plugin? Thanks in advance.
     
    Last edited: March 11, 2013
  11. Owlsroost
    • Team MediaPortal

    Owlsroost Development Group

    Joined:
    October 28, 2008
    Messages:
    5,537
    Likes Received:
    2,828
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +4,130 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!