[Usability] - WatchDog improvements | Page 6

Discussion in 'Improvement Suggestions' started by azzuro, May 15, 2013.

  1. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    Binary for testers. ;)


     

    Attached Files:

    • WatchDog.zip
      File size:
      274 KB
      Uploaded:
      October 19, 2013
      Views:
      95
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  4. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    hi,
    can you look this structure of Watchdog
    what do you think ?
    all buton are broken. but i can repair this !
     

    Attached Files:

  5. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    try this maybe better, and button are not broken !
     

    Attached Files:

    • WatchDog2.rar
      File size:
      165.2 KB
      Uploaded:
      October 19, 2013
      Views:
      94
  6. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
  7. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    How, we can set an Tvserveur side on Watchdog
    For single seat : Watchdog is good
    Muliseat : the same watchdog binary but identifed as Master / Slave
    MP Client Watchdog (Master) <----- NetWork interface ------> MP Serveur Watchdog (Slave)
    Clean Log TVserveur on Client
    command on WD master ----- Network -----> Watchdog Slave Kill Tvservice / Clean Log / Restart Tvservice ---- Status ----- > WD Master

    Take log with Clean log ( option for take TVserveur log ) :
    command Clean on WD master ----- Network -----> Watchdog Slave Kill Tvservice / Clean Log / Restart Tvservice ---- Status ----- > WD Master
    MP Start for test
    MP close end of Test -> WD detect MP is closed ( already working as this )
    WD send
    take log from WD master ----- Network -----> Watchdog Take log ---- send Zipfile / status----- > WD Master
    2 zip files inside one : MP Client & MP Tvserveur

    we can do that ?
     
  8. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    Yes, we can. The question is the network interface.
     
  9. regeszter
    • Premium Supporter

    regeszter Retired Team Member

    Joined:
    October 29, 2005
    Messages:
    5,335
    Likes Received:
    2,863
    Ratings:
    +5,152 / 18
    Home Country:
    Hungary Hungary
    @azzuro

    Will you finish the work on this project? I think, you have a better WatchDog then we have in the master?
     
  10. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    bah, i don' thave dleted this work; on my own branch,
    i would be happy, to view this one in master or at least inside offcial Branch.
    i know we have small work to do.
    We must see ( speak ) @mm1352000 / @morpheus_xx for what is needed for TVE3.5 & MP2.
     
  11. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    2,564
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,247 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    But, i'm not dev.. i make only copy/paste and adapt the code.
    my coding language is empty ...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!