WebEPG grabs wrong day. Not website specific. (1 Viewer)

JonnyBemrose

New Member
November 9, 2015
5
0
28
United Kingdom United Kingdom
Hi there

I am struggling to get webEPG to grab the correct days guide. This error is 100% reproducible.

When the data is grabbed using the schedule the EPG is 24hours out i.e. Wed 11-11 shows Tues 10-11 data. When the data is grabbed using the Grab now! button in the TV server settings the problem corrects itself.

Previous threads have suggested that this is an issue with the websites that the data is being grabbed from but the issue is the same no matter which website is used or what time of day the grab is scheduled. This leads me to wonder whether there is a programming error. e.g. not allowing for zero to be the first number in a count or something like that when storing the data? (I am not a programmer just have some knowledge of programming logic)

Does anyone have any suggestions for other things which could be at fault as this is becoming a major issue with recordings being missed and having to manually exit the software every day to do a manual EPG grab to correct it.

Thanks in advance

Current settings
Grab Days: 14
Write to: TV Server database
Delete old programs: Checked
Scheduled Time: 05:00
Schedule Days: All selected
 

JonnyBemrose

New Member
November 9, 2015
5
0
28
United Kingdom United Kingdom
Apologies here are the log files from the scheduled grab. Grab started at 5:00 am on the 11-11
 

Vasilich

Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    moreover,
    [2015-11-11 05:00:31,091] [Log ] [WebEPGImporter] [INFO ] - WebEPG: Opening GB\2-www_mydigiguide_com.xml
    seems to be broken:
    [2015-11-11 05:00:34,125] [Log ] [WebEPGImporter] [INFO ] - WebEPG: Program Count (19) < Listing Count (22) - Discard Count (0), possible template error
     

    Vasilich

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    [2015-11-11 05:01:21,575] [Log ] [WebEPGImporter] [ERROR] - HTMLPage: GetInternal error: The underlying connection was closed: The connection was closed unexpectedly.
    seems that timeout isn't big enough for that site.

    Code:
    [2015-11-11 05:12:59,667] [Log    ] [WebEPGImporter] [INFO ] - WebEPG: Reading http://www.bleb.org/tv/data/listings/7/bbc1.xml?WebEPG POST:  - Delay: 2000ms
    [2015-11-11 05:13:01,712] [Log    ] [WebEPGImporter] [ERROR] - HTMLPage: GetInternal error: The remote server returned an error: (404) Not Found.
    bleb doesn't support more than 6 days?
     

    JonnyBemrose

    New Member
    November 9, 2015
    5
    0
    28
    United Kingdom United Kingdom
    I would expect the system to only grab as many days as were available up to the desired amount so if 6 days were available and 14 days selected the missing days would be ignored and the next channel grabbed. It seems a bit odd if this is not the case.

    The thing I find interesting is the discrepancy between the scheduled and manual grab. If it was an error with the sites or the data that was being taken from them then it shouldn't matter which grab system is used the result should always be wrong. In this case it is only the scheduled grab which shifts all channels no matter where grabbed from by 24 hours the manual grab always returns correct EPG.
     

    Vasilich

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    It seems a bit odd if this is not the case.
    it IS the case - i mentioned it because for blip error code is 404 - not found, and that means that grabber XML has declared that this site supports more tthan 6 days...
     

    JonnyBemrose

    New Member
    November 9, 2015
    5
    0
    28
    United Kingdom United Kingdom
    Ah ok. Apologies as I said before I am not a programmer I merely found an issue. Could this be linked to the offset EPG?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    vuego Updated WebEPG grabber - Dagenstv.com Submit: EPG-Grabbers and tuningdetails 1
    vuego Updated WebEPG grabber - Dagenstv.com Submit: EPG-Grabbers and tuningdetails 1
    Dark Eyes TVService locks up or fails to restart on resuming from sleep, and crashes when grabbing EPG Installation, configuration support 7
    F My Films and .nfo grabber don't grab all the covers Newcomers Forum 0
    porky996t No Movie Info being grabbed Moving Pictures 5
    horned_reaper [solved] Wrong MBID for Artist Fanart Handler 7
    vuego themoviedb.org - Covers downloaded in the wrong language Moving Pictures 8
    doskabouter wrong link Website/Forum/Wiki Feedback 0
    doskabouter wrong link Website/Forum/Wiki Feedback 0
    G 1.23.0 Wrong return value for refresh rate / DRR Bugreports 4
    doskabouter 1.23.0 MatroskaTagInfo uses the wrong casing for tags Bugreports 27
    doskabouter Wrong links Website/Forum/Wiki Feedback 0
    doskabouter Wrong link Website/Forum/Wiki Feedback 0
    azzuro [fixed] [MP2-813] Album artist filter wrong display Submit: Bug Reports 75
    Terra Homepage forum links on website are wrong Website/Forum/Wiki Feedback 0
    R Media portal resumes with wrong screen resolution General Support 3
    Ralph Holmes Wrong audio source in TV General 1
    N [solved] When MP2-Client is trying to register credentials, it uses the wrong machine name MediaPortal 2 7
    D Recorded TV: Wrong running time being reported General 3
    fischy667 wrong/no sync with trakt on some series Trakt 2
    M Wrong DVB-T tuning parameters for Sweden, Vannas - Granlundsberget 1.20 Pre Release 1
    Fred Fred TV recording with wrong title 1.19 0
    joecrow (Solved) EPG wrong General Support 18
    joEhSuper [solved] Latest Media Handler wrong version in MPE Fanart Handler 3
    O Kodi Client tries to access wrong timeshift file Installation, configuration support 0
    Top Bottom