WifiRemote for MP2 | Page 6

Discussion in 'WifiRemote' started by FreakyJ, September 30, 2015.

  1. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,853
    Likes Received:
    4,680
    Ratings:
    +6,704 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Maybe I was not completely right:
    How do you load your media items? If you include SeriesAspect as required aspect, you will have access to all series properties (Name, Season, Episode number...).


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
  4. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Maybe a log example:
    This was requested by the client, "Pilot" is the Title from the Episode taken from the SeriesAspect. used fanArtMediaType and fanartType as in the quote :)
     
  5. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,853
    Likes Received:
    4,680
    Ratings:
    +6,704 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    This is what I've meant:
    https://github.com/FreakyJ/MediaPor.../stream/Images/GetArtworkResized.cs#L130-L131
    Episode itself won't have own Fanart, it will have a thumbnail
    If you like to get the series poster (or cover, fanart...) you will need to use SeriesAspect.ATTR_SERIESNAME as name
     
  6. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    So if I use FanArtConstants.FanArtType.Thumbnail for episodes + Aspects[SeriesAspect.ASPECT_ID][SeriesAspect.ATTR_EPISODENAME] it will give me an image?
     
  7. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    What to use for: FanArtConstants.FanArtMediaType ?
     
  8. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    I also don't get an image for this:
    Code (Text):
    1. if (item.Aspects.ContainsKey(SeriesAspect.ASPECT_ID))
    2.       {
    3.         name = (string)item.Aspects[SeriesAspect.ASPECT_ID][SeriesAspect.ATTR_EPISODENAME];
    4.         fanArtMediaType = FanArtConstants.FanArtMediaType.Undefined;
    5.         fanartType = FanArtConstants.FanArtType.Thumbnail;
    6.       }
    If an episode doesn't have a thumbnail, that's fine, but than I would like to get a thumbnail. Poster for Series and Season is working. Only the Episode is the problem...
     
  9. morpheus_xx
    • Team MediaPortal

    morpheus_xx Lead Dev MP2

    Joined:
    March 24, 2007
    Messages:
    10,853
    Likes Received:
    4,680
    Ratings:
    +6,704 / 11
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    For thumbnail only, pass the MediaItemID as "Name" only
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    That worked (y) Thank you very much
     
  11. FreakyJ
    • Team MediaPortal

    FreakyJ Development Group

    Joined:
    July 25, 2010
    Messages:
    4,021
    Likes Received:
    839
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,424 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    @morpheus_xx
    Could you tell me how to start playing a playlist? :)
    I can start a media item by calling PlayItemsModel.PlayItem(items[0]); is there a similar way for Playlists?

    Once it is playing I can do all sort of fancy stuff by using ServiceRegistration.Get<IPlayerContextManager>().CurrentPlayerContext.Playlist, but how to get the playlist playing? :D
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!