X-Factor Test Release (R570) - Update 2010-03-10!!! | Page 4

Discussion in 'X-Factor' started by cul8er, March 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bribbon
    • Premium Supporter

    bribbon MP Donator

    Joined:
    September 11, 2008
    Messages:
    470
    Likes Received:
    95
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +106 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Show System Specs
    AW: X-Factor Test Release (R570) - Update 2010-03-10!!!

    my printscreens:

    01. a. 'Program Info' and 'Recording': The TV Logo is to wide.. (not a square)
    b. the Red Record is over the TV Logo in the middle
    02. upper right: a 'L' from Tetris? *g
    03. below: the weather is over the RSS feeds (in settings: weather was allways on)
    04. pink. when i leave the EPG, the Groups going horizontal.
    red. when i go to the Group Tab, nothing ligthning on. and so i do not find the cursor.

    Thanks to you to look at them, cul8er :D
    bribbon


     

    Attached Files:

    • 01.jpg
      01.jpg
      File size:
      409.2 KB
      Uploaded:
      March 10, 2010
      Views:
      87
    • 03.jpg
      03.jpg
      File size:
      440.9 KB
      Uploaded:
      March 10, 2010
      Views:
      100
    • 04.jpg
      04.jpg
      File size:
      400.6 KB
      Uploaded:
      March 10, 2010
      Views:
      88
    • 02.jpg
      02.jpg
      File size:
      189.7 KB
      Uploaded:
      March 10, 2010
      Views:
      81
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: X-Factor Test Release (R570) - Update 2010-03-10!!!

    you dont used the newest Version,please load the newest v570 from the first Page and test this.uninstall lod version and delete your cache from skins and install the new version and open the Basichome ditor and save if you have your Basichome menu with your settings.
     
  4. dyamant

    dyamant Portal Pro

    Joined:
    July 31, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    32
    Location:
    Castrop-Rauxel
    Ratings:
    +36 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: X-Factor Test Release (R570) - Update 2010-03-10!!!

    I need one short info that i can use this nice skin.

    I want to use the STREAMRADIO Plugin with this skin. Is it possible to implement it in the home menu, and if yes how ?
     
  5. Olijames

    Olijames Portal Member

    Joined:
    November 17, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    cul8er,

    I was wondering if it would be possible to make a request for this new version of the skin?

    Back in version R3xx or R4xx when I went in to tv guide and then selected a program with a view to recording it, it would bring up the program details

    Like here in dlarge500's post [​IMG]


    In the older version when you selected episode/movie whatever you wanted to record, you got the icon to the left of the title in the list with a red exclamation mark on it. This was really handy for working out if you had selected something to record. At the moment with R547 you have to come out of this view and look back at the tv guide to see if box is highlighted in red.

    So my question is can we have back the red exclamation mark?

    Sorry if it doesnt make a lot of sense, if you would like I can post screenshots.

    Many thanks

    Oliver.
     
  6. cul8er
    • Premium Supporter

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi Olijames,

    Thank you for your feedback. I think that is how R570 works (in the picture dlarge500 posted you will in R570 have a recording indicator to the right just above the time) . Or do you mean something else?

    cheers
    cul8er
     
  7. cul8er
    • Premium Supporter

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi clanmackenzi,

    Your post about the slow loading of your basichome got me thinking (thank you). And working ....and.... I think I have managed to reduce loading times quite alot. This is done by optimizing the fanarthandler plugin and a little skin change in the x-factor skin. It will all be part of the next version;) If anyone like to test it out you can use the version I commited to SVN a few minutes ago. I tested on my very slow laptop. Before this change loading time of basichome was nine or ten seconds. After it is down to two or three. I'm now eager to get home and test on my HTPC that was fast before:)

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 2
  8. Olijames

    Olijames Portal Member

    Joined:
    November 17, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    cul8er,

    Thankyou for getting back so quickly to me.

    I have had to borrow another screenshot again so please bear with me.

    My edits are in yellow. In the older versions there was the red exclamation symbol where is have highlighted as original, as of R5xx that feature disappeared and you had to go back to Tv Guide view to see if you had told it to record a program.

    Am I to assume that that has now been changed for the new location shown in the picture?

    Hopefully that makes more sense now?

    Oli.

    [​IMG]
     
  9. cul8er
    • Premium Supporter

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi Olijames,

    It looks like this in the new version (see attached screenshot). Hope you like it.

    best regards
    cul8er
     

    Attached Files:

    • rec_shot.jpg
      rec_shot.jpg
      File size:
      602.4 KB
      Uploaded:
      March 11, 2010
      Views:
      87
  10. Olijames

    Olijames Portal Member

    Joined:
    November 17, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Wow! that looks great.

    I can honestly say that it keeps getting better and better. Looking forward to the final release.

    Can I ask if there is going to be any updates in the My Music department?

    I don't use it very often but I went in to it (now playing screen I think) because the stable version (R5xx) has the fanart handler plugin with it, and I wanted to see what it was like. But everything seemed to be all over the shop. The CD cover seemed to be in the middle of the screen covering other bits text, couldnt see what the name of the song was...

    I didn't report it as like I said I don't use very much and the resolution I am running is a big 4:3 ratio (stupid onboard graphics... not capable of displaying 16:9 resolutions :() stretched by my Tv to 16:9.

    However you will be pleased to know that I have now bought a new graphics card for a couple of reasons, one of which is to run this skin properly.

    Anyway, many thanks for your help.
    Keep up the good work.

    Oli.
     
    • Like Like x 1
  11. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: X-Factor Test Release (R570) - Update 2010-03-10!!!

    so i have used the new 572 svn version but i see issues again.

    1. screen you have fixed this icon but the fonts is overlaped this icon.

    2. screen i think this PopUp must be in the middle of the window?

    3. screen i can`t see the background again in many plugins.

    greetz dlarge
     

    Attached Files:

    • Unbenannt.jpg
      Unbenannt.jpg
      File size:
      430.9 KB
      Uploaded:
      March 11, 2010
      Views:
      73
    • Unbenannt1.jpg
      Unbenannt1.jpg
      File size:
      360.3 KB
      Uploaded:
      March 11, 2010
      Views:
      75
    • Unbenannt2.jpg
      Unbenannt2.jpg
      File size:
      471.2 KB
      Uploaded:
      March 11, 2010
      Views:
      74
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!