xml file but no ts file when recording TV (1 Viewer)

SteveR

Portal Member
March 16, 2008
17
0
Since updating to 1.0 RC3, I intermittently have the problem where only .xml file is created for a TV recording and no actual .ts file. I can't track it to any particular sequence of events, just happens apparently randomly.

Hopefully I've managed to attach TV Server Log files?

As examples, MP was meant to record "Bewitched" today at 12.00 noon and "Ben-Hur" at 12.30pm. Xml's were created, but no ts files for either program.

Cheers,
Steve.



TV-Server Version: 1.0 RC3
MediaPortal Version: 1.0 RC3
MediaPortal Skin: Blue Three
Windows Version: XP Pro Service Pack 3
CPU Type: Intel Pentium D 3.0Ghz
HDD: 1 x Seagate 80Gb + 1 x Seagate 1Tb
Memory: 4Gb DDR2 800Mhz
Motherboard: MSI G33M-FI
Video Card: NVidia GeForce 9500GT
Video Card Driver: 6.14.10.9371 - 22/10/2006
Sound Card: Creative SoundBlaster X-Fi Extreme Music
Sound Card AC3: Digital Out
Sound Card Driver: 5.12.14.1144 - 29/10/2005
1. TV Card: Compro VideoMate T750
1. TV Card Type: Dual Hybrid DVB-T+DVB-A / T100=Hybrid DVB-T or DVB-A
1. TV Card Driver: 1.3.7.8 - 01/09/2008
2. TV Card: Compro VideoMate E800F
2. TV Card Type: Hybrid DVB-T or DVB-A
2. TV Card Driver: 6.0.102.6 - 27/09/2007
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: Using MPV embedded in MP
MPEG2 Audio Codec: Using MPA embedded in MP
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider: N/A
HTPC Case: Nah, just ugly Desktop PC Case
Cooling: Hasn't melted, so I presume enough :)
Power Supply: ATX
Remote: Microsoft MCE
TV: Acer X1160 Projector
TV - HTPC Connection: Boring Sony CRT TV via Composite
 

SteveR

Portal Member
March 16, 2008
17
0
OK then, guess this is only happening to me then?

Getting damn frustrating though. That little red recording light fires up, there is hard disk activity as if the ts file is being recorded "somewhere" (yes, I know you have to set the recording location for each TV card :) but hey presto, an xml file but no ts file.

Guess I'll try RC4 :)

Cheers,
Steve.
 

Paranoid Delusion

Moderation Manager
  • Premium Supporter
  • June 13, 2005
    13,062
    2,978
    Cheshire
    United Kingdom United Kingdom
    yes, I know you have to set the recording location for each TV card :)
    That's the famous one, the only other thing i could think of, did you tune each card individually (easier than assigning by hand) and make sure relevant channels were assigned to the correct cards only.

    Not nice when you think your talking to yourself :(
     

    SteveR

    Portal Member
    March 16, 2008
    17
    0
    Hi Ray,

    Thanks for taking pity on me and talking to me :)

    Errrm, yes, each card is tuned individually. Actually, I didn't think there was any other way to do it? It's all free to air stuff here and both cards receive the same stations. So when I look at the list of channels for each card, they are identical.

    I played around a bit more yesterday and it seemed that the problem may only be happening with one of the cards. In the absence of any other ideas, I re-scanned for channels on that card. It didn't find any new, but updated all the ones that were already there. I did about a dozen test records after that and they all seemed to work, but as with these things, I reckon it just lulled me into a false sense of security again and as soon as I turn my back "Wham!" :)

    I'll see how it goes. Once again, thanks for your reply :)

    Cheers,
    Steve.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    B xml file for perfect player Newcomers Forum 1
    Frans Nijhuis Tv/Radio channel Import Export xml and multiple identical channel names Newcomers Forum 0
    BrownGhost MP-TVSeries, Failed to save xml to cache, and not adding any info to tvseries from tvdb My TVSeries 4
    bribbon [Pending] DVB-C Tuning Parameters: Switzerland.UPC Cablecom [NID 43020] v.7.xml Submit: EPG-Grabbers and tuningdetails 0
    D Large xml database in My Movies Management. I remain unclear on use My Films as bridge to MP2.2 General 9
    R XML TV Fr : Guide des programmes francophone au format XML EPG, le guide des programmes 8
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    bigboss97 Does anyone has a SoundGraph imon remote file for MP2 to share? General 0
    J Help with new grabber file. WebEPG 1
    S [solved] No sound - MKV file MediaPortal 1 Talk 2
    G WTV files General 11
    Golf4 TV-Records werden als Audio-Files importiert ? Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    azzuro [fixed] [WIP MP2.3] - Audio files not imported to MP MediaPortal 2 18
    HTPCSourcer Media Accessor is flooding logs with files from attached monitor MediaPortal 2 9
    R [will not fix] [MP2-832] MP2.2.2 subtitles not shown for WTV files Submit: Bug Reports 7
    R [solved] Files moved to new location - Easy way to update database? My TVSeries 7
    R Files moved to different location - Easy way to update database? Moving Pictures 2
    thepahakurki Trakt error: Invalid or missing file Trakt 8
    M Keymapping Which File To Edit General Support 4
    F No data in "File Details" Moving Pictures 2
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    R Directx 9.0 June 2010 does not install on Windows 10 x64, ends up with weird failure / no debug file Installation, configuration support 0
    K How to enable autoplaying of the next video files in the folder MediaPortal 1 Talk 2
    B Text files attached to videos Watch / Listen Media 10
    Neoculture Bulk file name update My TVSeries 6
    Similar threads

























    Top Bottom