After Channel scan -> Preview failed:Unknown Error (1 Viewer)

MaxMan23

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 8, 2007
    380
    48
    Home Country
    Germany Germany
    After i added some channels to my working config i got this error.... bevor this all is working fine.

    I need my tv back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
     
    Last edited:

    MaxMan23

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 8, 2007
    380
    48
    Home Country
    Germany Germany
    I tried to repair the sql Database, but this does not help...[DOUBLEPOST=1375375158][/DOUBLEPOST]What could i try to resolve?
     

    MaxMan23

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 8, 2007
    380
    48
    Home Country
    Germany Germany
    A complete uninstall and reinstall does not help...
     

    MaxMan23

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 8, 2007
    380
    48
    Home Country
    Germany Germany
    I got it :)

    If the LNB frequencies under advanced tuning options are empty (default "0") i got this error
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at all. I just wanted to: understand current Status & Situation understand my Options for a stable System improve my Knowledge & learn from Experts Especially because your limited Dev Resources and the...
    I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at...
    Hello Folks, Yesterday I upgraded to Mediaportal 2.5 via uninstalling 2.4.1 first and then install the latest .NET6 Variant of...
    Replies
    12
    Views
    860
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing this change in MP 1.33! :)
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing...
    With my new hardware, Windows 11 and MP 1.32 the TV channel scan is not working anymore. The frequencies are scanned but no...
    Replies
    40
    Views
    2K
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is not extensive). It is strange that you mention this because there are now four DVB-T channels in the UK that behave in the same way (this is new for the UK). I think that these might be some sort of...
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is...
    I am running MePo 1.32 X86 on Windows 11 Ryzen 9 7900X 32GB DDR5 RAM 1TB NVME Boot Drive 4TB NVME Data drive RTX 3060 12GB I have...
    Replies
    10
    Views
    1K
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    658
    Hi, you can try the new installer from this post if you like.
    Hi, you can try the new installer from this post if you like.
    Hello, I came from MediaPortal 1.30 and wanted to Update on 1.32 x64 Edition. I cleanly uninstalled 1.30 first and then installed...
    Replies
    7
    Views
    716
    Top Bottom