Blu-Ray Contextual Menu Remote Key/Keyboard

Discussion in 'Watch / Listen Media' started by FillR, March 3, 2018.

  1. FillR
    • Premium Supporter

    FillR MP Donator

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +42 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi everybody,

    I've just upgraded to the new 1.19 prerelease and I'm now able to run ISO BLU-RAY with menus and contextual menus. :)

    My question is about the key mapping. If the DVD Menu ("D" I think) launch the BLU-RAY root menu, I don't know which key allow to launch and clear the contextual menu.

    Any idea ?



    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,274
    Likes Received:
    2,351
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,983 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    the UP arrow will display the small menu.
     
    • Like Like x 1
  4. FillR
    • Premium Supporter

    FillR MP Donator

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +42 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Thanks azzuro, but the UP arrow goes 10 minutes forward on my config. Do I need to change something ?
     
  5. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,274
    Likes Received:
    2,351
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,983 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    i think it's related to HID.
    i use classic instead of full config.
     
  6. FillR
    • Premium Supporter

    FillR MP Donator

    Joined:
    November 16, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +42 / 0
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I use the classic too.

    Do you or anyone knows how to define/change this key ?
     
  7. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,274
    Likes Received:
    2,351
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +3,983 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Let me look. How i set my mp about hid.
    I know have issue to enable few setting like hid keyboard.

    Envoyé de mon LG-H870S en utilisant Tapatalk
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!