Bug Reports | Page 7

Discussion in 'Ares Skin Feedback' started by wizard123, November 15, 2016.

  1. Trigo

    Trigo Portal Pro

    Joined:
    December 29, 2009
    Messages:
    252
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +27 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    In Argus i mean the genre of film (or categorie, for example: Thriller, Comedy, Science-Fiction ....)

    In the Video-Screen i mean the filter in Ares is not be shown (if search with handy-keyboard).


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. vuego
    • Team MediaPortal

    vuego Documentation Group

    Joined:
    August 5, 2006
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    658
    Occupation:
    Alchemist, Astrobiologist, Exotic dancer
    Location:
    Göteborg
    Ratings:
    +865 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    You're right. With the TV guide coloring off it does work better. So the question is how to get it to work with the default settings.
    11-13-26.jpg
     
  4. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    You can't change the behavior I'm pretty sure we established previously that with coloring enabled the recording color when selected is hardcoded to drop out so that the icons are always visible.
     
  5. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,234
    Likes Received:
    4,980
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,390 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Correct ;) With colouring enabled it shows the original genre colour and the recording symbol - without colouring it shows the recording completely in red ;)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. vuego
    • Team MediaPortal

    vuego Documentation Group

    Joined:
    August 5, 2006
    Messages:
    1,568
    Likes Received:
    658
    Occupation:
    Alchemist, Astrobiologist, Exotic dancer
    Location:
    Göteborg
    Ratings:
    +865 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    So the the original genre colour is something else in Titan?
     
  7. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,620
    Likes Received:
    2,652
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,603 / 29
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    In RadioTime now playing no Song Name, Artist, Album :( CDArt :( Fan Art shines.
    Playing: Chris Rea - The Blue Cafe
    upload_2017-1-21_10-10-35.png upload_2017-1-21_10-11-25.png
    Playing: Annie Lennox - Diva
    CD present but not in NowPlaying
    upload_2017-1-21_10-27-14.png upload_2017-1-21_10-27-26.png
    Fan Art shines.
     
  8. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    :confused:
     
  9. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    • Like Like x 1
  10. GeYe
    • Premium Supporter

    GeYe MP Donator

    Joined:
    January 17, 2009
    Messages:
    197
    Likes Received:
    88
    Ratings:
    +136 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @Sebastiii and @wizard123
    Found a bug in combination of ares and madvr. Reinstalled more than one time.

    Some xml-Files (in exmaple videoOverlayTop) seems not to be found, while it is present on filesystem, if i use madvr. Maybe this also explains my movpic info problem. I could reproduce this if i set evr renderer. Than no problems. See screenshots, besides evr changed nothing between the pictures.
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  11. wizard123
    • Team MediaPortal

    wizard123 Design Group

    Joined:
    January 24, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    1,695
    Gender:
    Male
    Occupation:
    genius
    Ratings:
    +2,919 / 11
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Its not really skin related its more to do with madvr but seb will probably find it hard to replicate without a 4k monitor.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...
Similar Threads - Bug Reports
  1. HTPCSourcer
    Replies:
    0
    Views:
    4,760
  2. ge2301
    Replies:
    129
    Views:
    13,477
  3. wizard123
    Replies:
    94
    Views:
    9,371
  4. wizard123
    Replies:
    40
    Views:
    4,837
  5. TiboTv
    Replies:
    5
    Views:
    925

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!