Codec Setup to get all Online Videos to play | Page 18

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, April 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cubii

    cubii Portal Pro

    Joined:
    November 1, 2006
    Messages:
    627
    Likes Received:
    32
    Ratings:
    +32 / 0
    Show System Specs
    Have the same Problems with Ard and saf 5 Beta...

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Ben_j

    Ben_j Portal Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    I have problems :( When I install SAF 4, I can play online videos, including MP4, but I can't select DXVA to play H264 files in the codec configuration of Media Portal, so when I play an mkv file, it doesn't work or it's too slow.
    When I have satsuki's decoder pack installed, everything works fine, except for the MP4 files in Online Videos. What to do ? :(
     
  4. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    DXVA is enabled by default.
     
  5. Ben_j

    Ben_j Portal Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    I can't read Mkv files
     
  6. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    ...there is any Online broadcaster who use MKV ???
    BTW, try SAF 5
     
  7. Ben_j

    Ben_j Portal Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    I'm not talking about Online Videos here, but regular videos. When I install SAF, it somehow replace what was installed by satsuki decoder pack, and vice versa, so with SAF I have problems with regular videos, and with satsuki, I have problems with online videos...
     
  8. hoborg

    hoborg Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2008
    Messages:
    4,413
    Likes Received:
    1,593
    Location:
    Nový Jičín
    Ratings:
    +1,621 / 2
    Home Country:
    Czech Republic Czech Republic
    Show System Specs
    I understand now. Maybe becouse you enabled audio passthrough?
     
  9. Ben_j

    Ben_j Portal Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    I re-installed without passthrough. Mkv are working, mp4 stream in online videos are working.... And flv files do not work. I can just hear the sound, and no video (I see the online videos page instead). It's driving me crazy :(

    EDIT : that's weird. It works when I search a video on Youtube (inside Online Videos) but on the Top Rated videos I don't have the video, only the sound.
     
  10. vekoma

    vekoma Portal Member

    Joined:
    November 22, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
  11. bertonev6
    • Premium Supporter

    bertonev6 MP Donator

    Joined:
    January 23, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Location:
    Odenwald
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hello,

    i wrote it somtimes before but here some additional Informations.:confused:
    "Rennschwein Rudi Rüssel" crashes Mediaportal. I tried some newer SAF Versions and also tried to use a seperate Matroskasplitter. But nothing works, MP always crashes!:mad::mad::mad::mad::mad:
    Also some updates /Onlinevideos 023 /MP1.1RC6 dont change anything. I also tested some MP4-HD Videos in Youtube and this works fine.
    What i saw was that the buffering in Youtube is much faster than with the ARD-MP4`s. Can this be the Problem:confused:
    The last SAF which works was a version within the Haali-Splitter, but i want to user a newer Version because the Cyberlink-Codec is very much better than the old one.

    Do this work within your HTPC`s or have anyone fixed this Problem.:D:D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!