[fixed] - Forced subtitles still not work | Page 2

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 BETA' started by ShIvADeSt, April 30, 2011.

  1. ShIvADeSt

    ShIvADeSt Portal Pro

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    71
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    LAV filter not supported for downloading forced subs in 1.2.0. Only MPC matroskasplitter.
    For MPC splitter I just manage it as default system splitter (any merrit programm), then add MP audio post processing (look screen above) and it's all. Forced subs autoload for me.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    Just a quick, LAV and MPC-HC Engine works for Forced Subtitle track like MPC Matroska Splitter, need to patch MPC-HC Engine dll.
    Thanks to Nevcairiel to add ITrackInfo support in LAVF and cpp2005 to patch MPC-HC engine :)
    I don't know if it will be added for 1.2.0RC but for sure, it will be for next 1.3.0 :)
    Thanks.
     
  4. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Maybe you could post a test .dll here?
    Thanks for you work!
     
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    For testing, ou can try this attached dll :)
    Thanks,
    Seb.

    Edit Dll removed, it was already include in Final version 1.2.1 :)
     
  6. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    For my understanding:
    I have a .mkv file which contains a forced subtitle.. with this .dll + LAVF Splitter it should show automatically with setting "Autoload subtitles OFF" shouldn't it? =) Can't test it until next week tho. :(
     
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    Yes it should :)
     
  8. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Hello!
    I wanted to test your .dll but I get a runtime error (see screenshot).
    Am I missing the Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64)? x86 is installed.
    Thanks!
     

    Attached Files:

  9. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi,

    it's works on my system, i recompil it, can you retry ?
    Thanks,
    Seb.
     
  10. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Still not working. :(
    I guess I'm missing something..


    PS: Got this error.log now.
     
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Ok :)

    Can you try again :) ?
    Thanks,
    Seb.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!