[fixed] - Forced subtitles still not work | Page 3

Discussion in 'MediaPortal 1.2.0 BETA' started by ShIvADeSt, April 30, 2011.

  1. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Doesn't work. :(
    Same error..

    Thanks for your trying!




    It happens only with videos with forced subtitles.. other videos are working.

    Maybe it would be good to see if others have this problem too with your new .dlls or if I'm the only one.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,210
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,211 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Re: AW: Forced subtitles still not work

    Hi,

    Yes would be nice to see if other have the problem.
    Did you get the latest version of LAV ?
    Did have win7 ?
    Thanks,
    Seb.
     
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,210
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,211 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Re: AW: Forced subtitles still not work

    Can you post a sample ? plz :)
    Thanks.
     
  5. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Yes, LAVF Splitter 0.29. (Config Screen attached)
    OS: Win7 Prof 64bit
     

    Attached Files:

  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,210
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,211 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
  7. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Hello!
    I did some more testing and your .dll works fine with your sample. German subtitles are shown without doing anything. =)

    I guess the problem is CoreAVC 2.5.5 as h.264 Video Decoder.

    CoreAVC + DXVA + ANY subtitles = crash (runtime error as I reported)
    CoreAVC + DXVA + NO subtitles = working as expected
    CoreAVC + DXVA disabled + subtitles = working as expected

    Sorry for making you more work as needed! :(
     
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,210
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,211 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Re: AW: Forced subtitles still not work

    Nice to hear :)
    I've already see that CoreAVC crash sometimes, i have prepare a rework patch of graphbuilding (in it's earlier stage) but it seems that it solve CoreAVC crash :)
    Thank you for testing :)
     
  9. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    You can reproduce this crash with CoreAVC + DXVA?
    Hope you can solve it!
    Thank you for your work!=)
     
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,210
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,211 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Does the sample i send you crash with DXVA + CoreAVC ?
    What Graphics card do you have ?
    I have Nvidia,
    Thanks,
    Seb.
     
  11. Holzi
    • Team MediaPortal

    Holzi Super Moderator

    Joined:
    April 21, 2010
    Messages:
    7,928
    Likes Received:
    1,591
    Gender:
    Male
    Location:
    Ba-Wü
    Ratings:
    +2,228 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Forced subtitles still not work

    Yes, your sample crashes too.
    I got an ATI card (HD 5770). I thought you also got an ATI card according to your system specs and your signature.

    In the logs theres nothing about the crash.

    The windows protocol shows this error:
    Name der fehlerhaften Anwendung: MediaPortal.exe, Version: 1.1.7.0, Zeitstempel: 0x4dac988d
    Name des fehlerhaften Moduls: CoreAVCDecoder.ax, Version: 2.5.5.0, Zeitstempel: 0x4db127e8
    Ausnahmecode: 0x40000015
    Fehleroffset: 0x000c7755
    ID des fehlerhaften Prozesses: 0x764
    Startzeit der fehlerhaften Anwendung: 0x01cc2aa8060b5d5b
    Pfad der fehlerhaften Anwendung: C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\MediaPortal.exe
    Pfad des fehlerhaften Moduls: C:\Program Files (x86)\CoreCodec\CoreAVC Professional Edition\CoreAVCDecoder.ax


    EDIT:
    Oh well, there is an error.log.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!