Getting no artwork/metadata at all? [bug] | Page 2

Discussion in 'My TVSeries' started by Andy22, February 28, 2017.

  1. Andy22

    Andy22 Portal Member

    Joined:
    September 10, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 3
    database.jpg settings.jpg


    Thats what i already did like 7 times, i did a full clean reinstall of MP+MP-TV with version 1.8, 1.13, 1.15, 1.16. Each reinstall had a full uninstall including deleting the whole ProgrammData/Team MediaPortal folder, while afterwards i only installed MP-TV plugin and setup a single import folder with 3 files.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,705
    Likes Received:
    2,692
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,657 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    Hmmm, try set 1920x1080 and reimport from Settings ...
    TheTVDBId set or not?
     
  4. Andy22

    Andy22 Portal Member

    Joined:
    September 10, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 3
    Did nothing

    Thats what i also always try after just starting MP, i delete the database again and try the same just from inside mp-tv-settings ui. Always get the same result no artwork and no metadata, except for the name + tvdbid.

    You mean the "Account ID" ? Yes i tried to set and not set it, does not help.

    Here you can see that it matches the files, but never gets any metadata and artwork? The match uses tvdb and gets the id, but somehow thats all the import does?
    import.jpg
     
    Last edited: March 1, 2017
  5. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,705
    Likes Received:
    2,692
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,657 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
  6. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,604
    Likes Received:
    449
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +676 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Try ticking all the "download ..." options under 'Artwork' - they are all unticked - just to see if you can get something downloaded
     
    • Like Like x 1
  7. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    1. Verify logging is set to debug
    2. Clear logs
    3. Reproduce problem with the minimum amount of data (import just one show with one episode for example on a clean install)
    4. Provide all the logs in a nice ZIP file

    Four simple steps to allows others to know why your system fails when it works for everybody else just fine.
     
  8. Andy22

    Andy22 Portal Member

    Joined:
    September 10, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 3
    How do i check/set this?

    Already did this like 20 times.

    Already did this several times.

    Also already posted logs+watchdog zip with the minimal setup, (zip is on page 1)
     
    Last edited: March 1, 2017
  9. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    Your system is unable to get the data required as per:

    2017-03-01 13:22:12.766 [INFO][08]: Can't connect to http://thetvdb.com/api/<apikey>/updates/updates_all.zip : The operation has timed out

    It is able to connect to the http://thetvdb.com website as per:

    2017-03-01 13:21:51.707 [DEBG][05]: Retrieving Data from: http://thetvdb.com/api/GetSeries.php?seriesname=Vikings&language=all

    Because you can see the XML output a few lines below that entry.

    That means something is wrong in your setup when it connects at API level to get the data from TheTVdB servers.
     
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,705
    Likes Received:
    2,692
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,657 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    From TheTVDb:
    API:Update Records - TvDBwiki
     
  11. Andy22

    Andy22 Portal Member

    Joined:
    September 10, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +2 / 3
    Oki that explains the results, but isn't MP2.1 also using those same zip files/api or does it work differently?
    Any idea what could cause such a problem? Everything else seems to work just fine.
    I suspect it has something to-do with how MP-TV downloads those zip files. I can't tell if other mediacenters/tools like Kodi/Emby/MP2.1/tinyMediaManager/Sonarr utilizing those zip files, but all of those work just fine on my system using tvdb and are able to get the metadata + artwork. So this problem seems to-be specific to how MP1 + MP-TV utilizing the tvdb api.

    Thx for your time looking over those logs btw.
     
    Last edited: March 2, 2017
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!