iMON VFD/LCD MiniDisplay driver for MediaPortal 1.1.3/1.2.1 | Page 48

Discussion in 'MediaPortal 1 Plugins' started by stefanuhrig, April 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    great job, Stéphane :)
    I also installed it on MP 1.7.1 and works fine (with iMon LCD)


     
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. axlt2002

    axlt2002 Portal Pro

    Joined:
    September 20, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Hi! I have also updated to 1.7.1, installed the new libraries but it doesn't work...with the previous ones yes! I have an iMON VFD...

    In practice, if I click the Test button, the VFD becomes black and after a while it returns to display the time (according to the settings of the iMON Manager). With the previous libraries, instead, the Test text appears on the VFD...

    Please tell me how I can help you!
     
    Last edited: May 1, 2014
  4. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,562
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Did you copy the ProcessPlugins.dll in the right folder? Just search for it in your install folder.
    It should be in \Team MediaPortal\MediaPortal\plugins\process
    All the other DLLs are going in \Team MediaPortal\MediaPortal
     
    Last edited: May 1, 2014
  5. killer8

    killer8 Portal Pro

    Joined:
    July 29, 2012
    Messages:
    378
    Likes Received:
    113
    Ratings:
    +186 / 2
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I'm running this beta version since yesterday morning and watched soccer lastnight and played some music and the display worked fine all the time. Good job!
     
    • Like Like x 1
  6. axlt2002

    axlt2002 Portal Pro

    Joined:
    September 20, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs

    My fault! I was copying all the four files in the MediaPortal folder...not knowing about the folder called process! Now everything is working perfectly! Thanks!

    Some additional questions on my side:

    - It is possible to have the VFD turned off authomatically when playing movies?
    - Is there also a way to have a button configured on the keyboard to turn it on and off manually when I want?
    - Is there a way to customize time format displayed? Now I have on the first line "MadiaPortal" and on the second "12:43" (for example)...how to diplay the current day/date on the first line and hours:minutes:seconds on the second one?
    - Any possiblity to customize labels? When I browse the main menu (using Titan skin) I see "Home semplificata" on the first line, while on the second the menu name (e.g. Music, Movies, Plugins, etc.)...Can I change the first line in some way?

    Cheers and thanks again for your great and excellent work!!!!!
     
  7. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs

    for this I changed the MP string ID=100035 "Home semplificata" --> "Home" (\language\strings_**.xml)
     
  8. axlt2002

    axlt2002 Portal Pro

    Joined:
    September 20, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Grazie! ;)

    Stéphane, another question to be added that just raised in my mind making some verifications. I'm actually using StreamedMP and I have defined the menus FILM and CARTOONS using MovingPictures filtering. So, when I enter in FILM I can only see the movies and when entering in CARTOONS I see only the cartoons list. On the VFD, in the first line is dieplayed FILM for both cases while on the second line the title of the movie/cartoons is correctly displayed...any idea on how to display the right menu name?
     
    Last edited: May 2, 2014
  9. nicsergio
    • Premium Supporter

    nicsergio MP Donator

    Joined:
    April 27, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    63
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +113 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Another improvement:

    I use the Xtreme skin, where the captions of the menu items (in BasicHome) are not directly the texts, but SkinSettings property type (example: "#skin.CustomMenu.Items.Item1.Caption").
    The display shows the name of the property instead of the value (example: "MOVIES"), could somehow change?

    thank you
     
  10. axlt2002

    axlt2002 Portal Pro

    Joined:
    September 20, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +21 / 1
    Home Country:
    Italy Italy
    Show System Specs
    Hi Stéphane and All!

    Just to notify that I'm actually experiencing the music going at the double speed when the EQ is activated and using WASAPI...I saw something similar few posts ago, but I didn't understand how to proceed and I don't know if it is an issue that can be solved in the dll(s) of the MiniDisplay you are providing...Happy to help you with some tests that can help to find a solution! Just let me know!

    Have a nice weekend guys!
     
    Last edited: May 3, 2014
    • Agree Agree x 1
  11. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,562
    Likes Received:
    657
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,270 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Try disable WASAPI.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!