iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - original thread (now closed) (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.

PhilUK

Portal Member
March 27, 2010
40
0
United Kingdom United Kingdom
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

Line 145 is looking for STREAMPATH in you web.config. Can you confirm that's there ( it's on line 7 I think).
Yep it's there, G:\videos\mp4

Phil
 

cheezey

Community Plugin Dev
August 26, 2004
1,560
312
51
West Yorks, UK
United Kingdom United Kingdom
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

This looks like an awesome plugin for me to use wich a PSP with WIFI capabilities. I installed the plugin, and its running on the default port 80. When i try to connect with a webbrowser on my Nokia e60 or on my PSP i just get a blackscreen. When I try to connect through IE explorer I get a partial of the described login screen. Is this plugin solely meant for the iphone or should i be able to remote control MP with any webbrowser? If so, do you have any idea what can cause the black screen? the plugin is installed correctly and listening for login.
Cheers!
This will work with ant webkit based browser.
 

thesystemera

Portal Pro
May 26, 2008
810
22
38
Auckland
New Zealand New Zealand
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

Hey cheezey.... Loving this plug-in, real wow factor... Having a few issues though and wondering what you need log wise..

When trying to access Moving Pictures, I get a crash... Maybe I'm not using the installer that is designed for 1.1RC1, could you provide me with this link... If this is not the reason for my crash, what logs do you require...

Also, any plans for 4TR support, sure you have been asked about this all ready, so sorry if it's a bit repetitive.. Any way, amazing work man!!!

Take that back, I did install the right one. So yeah, getting crashes when trying to access Moving Pictures..
 

cheezey

Community Plugin Dev
August 26, 2004
1,560
312
51
West Yorks, UK
United Kingdom United Kingdom
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

Hey cheezey.... Loving this plug-in, real wow factor... Having a few issues though and wondering what you need log wise..

When trying to access Moving Pictures, I get a crash... Maybe I'm not using the installer that is designed for 1.1RC1, could you provide me with this link... If this is not the reason for my crash, what logs do you require...

Also, any plans for 4TR support, sure you have been asked about this all ready, so sorry if it's a bit repetitive.. Any way, amazing work man!!!

Take that back, I did install the right one. So yeah, getting crashes when trying to access Moving Pictures..
Try this for your Moving Pictures problem. https://forum.team-mediaportal.com/...-ipimp-4-2-0-a-46556/index129.html#post597725

As for 4TR - sorry no plans for that at the moment, the list of feature requests is verrrrrrrrrrrrry long, and iPiMP is a one man dev team. ;)
 

thesystemera

Portal Pro
May 26, 2008
810
22
38
Auckland
New Zealand New Zealand
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

Hey cheezey, have discovered what I believe to be comparability issues with the MPClientController.dll and MP1.1RC1.

It seems when running my MPConfig becomes corrupt... For instance when I have this plug-in enabled my FooBar2000 which usually sits in the "External Players" section of the plugins arena will move to the "Window Plugins" section... It also causes hangs inside of MPConfig.. Mediaportal it's self runs fine but the config becomes unusable. I have been able to reproduce this fault flawlessly by renaming the .dll to .old time and time again...

I understand your currently still using 1.02 so I understand this is not so much a priority until 1.1Final comes out. Please if you need any logs or more details, as I would love to continue using this Mod... Thanks...
 

cheezey

Community Plugin Dev
August 26, 2004
1,560
312
51
West Yorks, UK
United Kingdom United Kingdom
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

Hey cheezey, have discovered what I believe to be comparability issues with the MPClientController.dll and MP1.1RC1.

It seems when running my MPConfig becomes corrupt... For instance when I have this plug-in enabled my FooBar2000 which usually sits in the "External Players" section of the plugins arena will move to the "Window Plugins" section... It also causes hangs inside of MPConfig.. Mediaportal it's self runs fine but the config becomes unusable. I have been able to reproduce this fault flawlessly by renaming the .dll to .old time and time again...

I understand your currently still using 1.02 so I understand this is not so much a priority until 1.1Final comes out. Please if you need any logs or more details, as I would love to continue using this Mod... Thanks...
Sounds very odd.

Can you confirm you have installed iPiMP Setup 4.2.0.484 for MP 1.1.0 RC1.exe and MPClientController for Moving Pictures 1.0 RC2.zip?

Can you recreate the issue in Configuration and then post the configuration.log and error.log from the MediaPortal logs folder.
 

thesystemera

Portal Pro
May 26, 2008
810
22
38
Auckland
New Zealand New Zealand
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

I'm using the replacement file you gave me to fix the MovingPictures bug... I do not know what version of MP this was compiled to.. Will provide logs soon. Thanks for looking in to this..
 

cheezey

Community Plugin Dev
August 26, 2004
1,560
312
51
West Yorks, UK
United Kingdom United Kingdom
Re: iPhone interface for MediaPortal (iPiMP) - 4.2.0

The updated MPClientController plugin was compiled against MediaPortal 1.1.0 RC1 (v1.0.5) and Moving Pictures 1.0 Release Candidate 2 (v1.0.4)

I can recreate this so will have a look into it. Does this affect Foobar2000 functionality in your MP client?
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 2)

OP Similar threads Forum Replies Date
C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
B iPhone app for MCE remote General Support 2
H [solved] Multiple Network Interfaces Server Issue General 1
K MP2 - V2.1 [MP2-763] Interface configuration for RTSP streaming server lost on every restart Older releases 6
G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
Similar threads

























Top Bottom