[WiP] - madVR support in MP1 | Page 489

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi :)
    No it shouldn't reset settings :p
    Installer based on post is more recent, i will supply a new installer in first post based on madVR V420 (V416 is on fist post) and other one in post are V420 + WIP Intel issue etc.
    Also V416 to V420 has more fix for madVR than 1.19 Pre release, but i have plan to merge those for 1.19 Final but need you guys for regression testing :p


     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,460
    Likes Received:
    710
    Ratings:
    +1,182 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I think the question and problem is, that after installing one of the recent V1-x versions from your posts, if you attempt to run an "installer" version it will only allow you to do a "Fresh" install, which looses the setup, not an upgrade. Not too much of a problem if you have a backup but even then you loose the skin setup. I seem to remember there is a workarround by going to the deploy folder, but can't remember how.:rolleyes:
     
    • Thank You! Thank You! x 2
    • Agree Agree x 1
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Thanks for confirming this, yes installing the separate installer from deploy folder will do the upgrade :p
     
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    About the deploy folder, it's here : %temp%\MediaPortal Installation\deploy and we can execute both files :)

    upload_2018-1-6_20-18-15.png
     
    • Like Like x 1
  6. rohnfe

    rohnfe Portal Pro

    Joined:
    September 9, 2015
    Messages:
    208
    Likes Received:
    108
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +176 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Great! Thanks for the additional input! :)
     
    • Like Like x 1
  7. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi Sebastiii,

    v14 is running perfectly. Both starting MP with AVR on and off is working perfectly. Logs are attached.
    You made a good job!
    If you make an installer with v14, I can test deeper in use.

    Regards
    Markus
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Here we go for full V14 installer :p
    Thanks for providing logs :)
     
    Last edited: January 7, 2018
    • Like Like x 2
  9. rohnfe

    rohnfe Portal Pro

    Joined:
    September 9, 2015
    Messages:
    208
    Likes Received:
    108
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +176 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I have made a "test" using the latest installer you posted yesterday and i had 2 complete freezes of (BSD) of the computer while watching and on stop..unfortunately the error logs are empty so i am not quite sure if it was due to MP that the PC crashed. I have attached the logs anyway. I will do a full cleanup and reinstall :)
     

    Attached Files:

    • log.zip
      File size:
      44.1 KB
      Uploaded:
      January 7, 2018
      Views:
      7
    Last edited: January 7, 2018
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi @rohnfe :(
    Can you run watchdog to collect logs ?
    Will able to look at the event windows app/system logs maybe it will lead the root of BSD :p
     
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,238
    Likes Received:
    6,201
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,199 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Guys :)
    I will upload the V422 installer in first post and added explanation to proceed to an upgrade if it didn't go with full installer :p
    This one is based on future 1.19 Final (and based on previous V14 WIP build) :p
     
    • Thank You! Thank You! x 3
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!