[WiP] - madVR support in MP1 | Page 490

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Installer added in first post :)
    Enjoy :p


     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. rohnfe

    rohnfe Portal Pro

    Joined:
    September 9, 2015
    Messages:
    208
    Likes Received:
    108
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +176 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Damn fast man lol i have just reinstalled ....well need to update than. Or is it still better to fully cleanup as files might not be overwritten/updated?
     
    • Like Like x 1
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    It should overwrite the files :p but you can try like this and do fully clean if something goes wrong :)
     
  5. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi Sebastiii,

    starting videos and starting AVR is working perfectly. Unfortunately the screen stays black at resume from standby. How I can log that?

    Regards
    Markus
     
    • Like Like x 1
  6. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi Markus :)
    Oh no :( it seems to works for 2 users from WIN10 black screen forum thread.
    About the logs, start watchdog tool to start MP and go to standby and do resume, you can also export current logs for analyze :p
     
    • Like Like x 1
  7. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi,
    It seems, that it only happens when using my normal Titan skin with all plugins. When I start MP with watchdog, everything ist working properly. Last time with normal system, I got the screen back, but GUI was not working after pressing windows key, everything was ok again.
    I don‘t know, how to log.

    Regards
    Markus
     
    • Like Like x 1
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,230
    Likes Received:
    6,191
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,184 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    In watchdog tool we can export logs :p

    upload_2018-1-7_13-55-50.png

    In fact :
    The first option will load only the integrated plugins (no TvSeries / MovPic etc.)
    The second option will run all plugins, so here you can try to start with this :p
    The third option is to export current logs to a zip :p
     
  9. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Here we go. attached the log from hang up of the GUI.
    I started MP and sent HTPC to standby. First wake up, I got a brief flickering while coming back, but GUI was reachable. Then I sent HTPC again to standby and after resume, the GUI hang up. Pressing window key and everything was ok. All is in one log.

    Thanks
    Markus
     

    Attached Files:

    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi Sebastiii,
    this afternoon, I had once after Standby and switching on my AVR a black screen.
    I made now several starts from standby and AVR starts and by the last one, the screen stayed black. Log is attached.

    Regards
    Markus
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  11. Freuli

    Freuli Portal Pro

    Joined:
    October 31, 2007
    Messages:
    391
    Likes Received:
    33
    Ratings:
    +77 / 0
    Hi Sebastiii,

    recognized something addional. I don't know if it is because of your changes. LAV bitstreaming is not working any more. There is no sound and my AVR say no DTS signal.
    Log is attached.

    Thanks
    Markus
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!