[WiP] - madVR support in MP1 | Page 544

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi :)
    Not sure what happen all ok here, i really don't understand, will try to find how i fix the skin engine but for sure there is something not correct !!!


     
    • Thank You! Thank You! x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    777
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +925 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    yep, crazy things:p
     
    • Agree Agree x 1
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    @daWooky could you try with my ares folder ? :p
    Thanks.
     

    Attached Files:

  5. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    777
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +925 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    sure

    add: ya folder is quite small, mine is much bigger app. ~ 400mb
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  6. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    777
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +925 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    with your ares skin files movpic works:sneaky:(y)
    and i just noticed that the media center keys on the keyboard still work... but unfortunately still not the normal ones:(
     
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Weird !! :(
    Is it not an settings in HID ?

    upload_2018-5-13_12-4-3.png

    upload_2018-5-13_12-4-10.png


    upload_2018-5-13_12-4-47.png

    All others tabs are nothing checked :)

    Maybe i didn't test properly the keyboard keys ? how did you do ?
     
    • Agree Agree x 1
  8. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    Hi Seb,as promised I just tried to replicate skip issue. Could not do it, despite trying all sorts of potential triggers. Will keep trying today.

    (y)(y)(y)(y)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  9. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,507
    Likes Received:
    723
    Ratings:
    +1,207 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Extracted the contents of that v481 zip to my v480 install and tested again but no change, still black screen with audio on startup of vids in TVS, stopping and restarting the video brings it to life BUT only on starting at last position, restarting at start gives the black screen again but only when the vid has not yet displayed. The same vid plays without problem from Videos I think this is a quirk in TVS/Madvr we had it a while back if you remember on my HTPC and it seemed to be down to Madvr settings. The .mvc 3D vid playing in SBS is a bit strange, it does not respond to the play in 2d setting in Auto3D either, but again could be Madvr settings.
    Unless you see something significant in these symptoms don't worry about it.:p
     
    • Like Like x 1
  10. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    777
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +925 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    damn weird keys.. see mine
    1.PNG 2.PNG 3.PNG
    i just put it on hid and back again on classic and it seems to work again now but i can't really guess why..
    tv skip works but it is still very strange, after a while it freezes.. and funny as well there was no mepo process in the tasks (after two tries it was displayed and I could end it)
    Screenshot (479).png
    today nothing works for me. but i fear something is not right there
     

    Attached Files:

    • logs.zip
      File size:
      96.3 KB
      Uploaded:
      May 13, 2018
      Views:
      4
    • Like Like x 1
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,296
    Likes Received:
    6,248
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,269 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Yes not sure what happen :(
    There is log error about TV connecting / disconnecting, it seems to be a lot and maybe it interact somehow ?
     
    • Agree Agree x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!